Fitness Vježbe za mršavljenje 28. ožujka 2018.

'Kako sam konačno uspjela smršavjeti, a zatim postati i trenerica slavnih'

Foto: Facebook @FitbyKit
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prije nego je Kit Rich postala postala pilates trenericom poznatih i slavnih, bila je samo jedna od nas i pokušavala smršavjeti brojnim rigoroznim, nezdravim dijetama s jo jo efektom. Priznala je za PopSugar kako je patila od poremećaja prehrane i tjelesne dismorfije, dok nije shvatila da radi sve pogrešno.

"Očajnički sam htjela smršavjeti. Pokušala sam sve što su i druge žene, one nenormalne dijete sokovima. Odlazila bi stalno u ekstreme, no to bi me samo odvelo u druge.", kaže Kit. 

Nakon godina takvih dijeta, shvatila je u biti što pogrešno radi: vježbala je na način koji nije bio održiv

Kada je konačno otkrila kako vježbati, smršavila je 15 kilograma, a svoja saznanja i mudrost i dan danas dijeli sa svojim učenicima, bilo na privatnim satovima u Los Angelesu, ili u busu za turneju neke poznate osobe iz svijeta glazbe. 

Savjet? Neka bude izvedivo. 

Kit kaže kako joj je njezina mantra "tri milje (4.8 km) ili 30 minuta, svaki dan" pomogla konačno napraviti odmak od konstantnih variranja težine i kontroliranju svoje težine, bez povratka na staro. 

To možeš ispuniti kroz trčanje, hodanje, planinarenje ili vježbanje kod kuće 30 minuta

"Vjerujem punim srcem da je zlatna sredina ono čega se treba držati, sve preko toga je previše i nije dugoročno", priznaje. 

Možda te zanima... Rigorozni savjeti za vježbanje poznate trenerice Autumn Calabrese Fitness Možda te zanima... Slavna trenerica Jillian Michaels otkriva pravila mršavljenja u novoj godini Fitness

Kao bivšoj atletičarki, ova sasvim izvediva mantra pomogla joj je izvući najbolje iz svojih vježbi dok je pokušavala smršavjeti. 

Ozlijedila je koljeno i nakon toga se nije više mogla upuštati u preteške i zahtjevne treninge, što ju je dovelo do zaključka kako se tijelo može održati savršenim uz srednju količinu napora svaki dan. 

Učiniš li malo za sebe svaki dan, to ti može pomoći održati zdravlje i dostizanje ciljeva u mršavljenju. 

"Žene se trebaju osjećati moćno", kaže. "Trebaju na neki način uživati u svemu što rade i da imaju kontrolu nad tim. I zato vjerujem u ovo '3 ili 30' pravilo". 

Poznati trener Insanityja otkriva kako za 8 minuta do savršenog trbuha

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      dletere

      Tablete za mršavljenje - https://bit.ly/2Fh1NJR Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.