Fitness 21. prosinca 2022.

Kako odabrati savršeni model ženskog kupaćeg kostima?

Kupaći kostimi
Foto: Promo Posjetite Answear online trgovinu jer ondje možete sami kreirati vaš omiljeni "set" kupaćeg kostima
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jednodijelni kupaći kostim idealni je model za žene s figurom tijela u obliku pješčanog sata. Njime ćete naglasiti vaše prirodne obline. Dvodijelni kupaći osobito s gornjim dijelom na vezanje odlično će pristajati svim visokim damama.

Kupaći kostimi zasigurno će vas iznenaditi svojim dizajnom! Klasični bikini su ozbiljna konkurencija jednodijelnim modelima sa zanimljivim ukrasnim detaljima. Osim klasičnih gaćica možete birati donji dio kupaćeg u obliku hlačica ili brazilskih gaćica. U bogatoj i raznovrsnoj Answear ponudi očekuju vas jednodijelni i dvodijelni kupaći kostimi neutralnih, ali i veselih boja. Dvodijelni bikiniji i jednodijelni kupaći dostupni su u raznim verzijama; birajte između klasičnih modela pa sve do onih inspiriranih aktualnim sezonskim trendovima. Ponuda uključuje i modele renomiranih tvrtki kao i premium brendova.

Ženski kupaći kostimi – koji model odabrati?

Dobro odabrani kupaći kostimi sakrit će eventualne nedostatke vaše figure, a ujedno će naglasiti ono što želite istaknuti. Pripazite na odabir odgovarajućeg kroja, ali i boja te dodatnih detalja. Primjerice, gornji dio kupaćeg kostima s push-up grudnjakom ili model s ušivenim umetcima vizualno će povećati grudi, baš kao i kupaći s volanima. Na raspolaganju vam stoje i jednobojni modeli.

Kod takvih će vas V-izrez učiniti vitkijima, dok će kupaće gaćice visokog struka učinkovito sakriti bokove. Popularne "brazilke" naglasit će vašu isklesanu figuru i naizgled izdužiti noge. Široka paleta modela ženskih kupaćih kostima dostupna je na Answear online trgovini, a vi odaberite modele koji vam najbolje odgovaraju. Vrlo su popularni kupaći kostimi sportskog karaktera koji osiguravaju potpunu slobodu kretanja. Različitih su stilova i dizajna, a zahvaljujući tome svaka će dama pronaći model koji savršeno odgovara njezinoj figuri. Kupaći kostimi daju vam priliku da pokažete svoj karakter, stoga birajte mudro, birajte sa stilom!

Zašto su popularni dvodijelni kupaći?

Kupaće kostime ćete gotovo svakodnevno koristiti preko ljeta za kupanje u moru ili u bazenu. Osim toga, dvodijelni su osobito praktični jer gornji dio ponekad možete odjenuti ispod topa ili ljetne majice bez rukava; još ako ima kojekakve mašne ili neke druge detalje, savršeno će vam pristajati na traperice i moderne tenisice. Svakako se isplati imati nekoliko različitih modela u ormaru. Dvodijelni kupaći otkrivaju više tijela, tako da su odličan odabir za dame koje žele istaknuti svoj preplanuli ten. Bikini na vezanje je klasični odabir, kao i sportski kupaći kostimi idealni za odbojku na pijesku i druge aktivnosti na plaži. U online trgovini Answear očekuje vas bogata paleta raznih modela dvodijelnih kupaćih kostima u svim veličinama; od S do XXL.

Kada odabrati dvodijelni, a kada jednobojni model?

Dvodijelni kupaći kostim s tanga ili brazilka gaćicama savršeni su za sunčanje, no donji dio visokog struka savršeno će pristajati svim damama, bez obzira na figuru. Jednodijelni modeli praktičniji su za plivanje, ronjenje i druge vodene sportove. Posjetite Answear online trgovinu jer ondje možete sami kreirati vaš omiljeni "set" kupaćeg kostima jer se većina gornjih i donjih dijelova može kupiti pojedinačno. Birajte između veselijih tonova ili se odlučite za neutralne nijanse. Odabir je na vama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.