Fitness 29. rujna 2020.

Jessica Simpson nakon što je smršavjela 46 kg treningom održava liniju

Foto: Instagram/Denis Rajčić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Američka pjevačica i glumica Jessica Simpson nakon treće trudnoće imala je 110 kilograma, a kako bi vratila svoju staru figuru angažirala je trenera Harleya Pasternaka fitness gurua s kojim vježbaju najveće hollywoodske zvijezde poput Megan Fox, Tobey Maguirea, Lady Gage, Kim Kardashian.

Simpson je o radu s Pasternakom rekla kako joj kao vrlo zaposlenoj ženi i majci njegov pristup treninzima jako odgovara kao i prehrana koju joj je propisao jer se na njoj ne osjeća kao da nije na dijeti. Simpson je u fokus javnosti dospjela kada je je objavila svoju autobiografiju "Open Book" u kojoj je pisala o svojoj borbi s drogom i alkoholom na vrhuncu slave kao i seksualnom zlostavljanju u djetinjstvu. Godine 2017. Simpson je doživjela vrhunac svog pijanstva kada nije bila u stanju djeci obući kostim za Noć vještica. To je bila prekretnica te će uskoro proslaviti tri godine otkako ne pije.

 | Author: Press Association/PIXSELL Foto: Press Association/PIXSELL

 

Osim što se riješila poroka Simpson se riješila i 46 kilograma viška te već nekoliko mjeseci objavljuje fotografije svoje isklesane linije, a jučer je pratitelje počastila novom fotografijom na kojoj radi jogu: "Započinjem tjedan pozom ratnika usklađena s ljepotom zalaska sunca", napisala je na Instagramu pored fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starting the week with a warrior mindset aligned with the beauty of the sunset ✨

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Trening tri puta tjedno po 45 minuta i svakodnevna šetnja

Jessici je ovo bila treća trudnoća, a razlika koju je ovaj put poduzela kako bi izgubila kilograme je vježbanje. Naime, nakon prve dvije trudnoće pazila je na prehranu, ali nije vježbala, rekao je Pasternak za People. S vježbanjem je počela polako, a prvi zadatak joj je bio da svaki dan napravi 6000 koraka, a s vremenom je to postalo 12 000.

 

 

Ipak joj je bilo potrebno više od svakodnevnih šetnji. Jessica je tri puta tjedno vježbala u teretani s trenerima Pasternakom i Sydney Liebes po 45 minuta. Trenerica Liebes je izjavila. "Radim individualne treninge već 10 godina i nikad nisam bila uzbuđena zbog transformacije klijenta kao sad."
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.