Fitness 10. srpnja 2019.

Hit trening baziran na pokretima divljih životinja

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pri kraju je desetotjedni fitness program Born2Flow koji su imali priliku isprobati čitatelji missZDRAVE. Dalibor Džajkić i Branka Bujan Ivančanin podijeli su s nama kako je bilo i što su postigli.

Dalibor Džajkić: "Nastavit ću vježbati ovaj program"

Svakako bih htio naglasiti da mi je jako žao sto smo došli do kraja našeg zajedničkog izazova.Treniranje nije bilo lagano i trebalo je uložiti i vrijeme i trud. Nakon 10 tjedana mogu reći da se svakako puno bolje osjećam i da imam više energije i elana. Vježbe su mi jako dobro došle za ravnotežu i balans te koordiniranost. Želim reci da sam se učvrstio te imam više snage. Sigurno ću nastaviti s online programom, kao i s dolascima u Hard Body Gym u Sopotu. Velika prednost ovog programa je što se može trenirati kod kuće, na plaži u prirodi ili u teretani.

 | Author: Igor Šoban/PIXSELL Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Branka Bujan Ivančan: "Prijateljice su primijetile moje rezultate pa su i same počele vježbati"

Od kada vježbam program Born2Flow osjećam se poletnije, fleksibilnije i mobilnije. Simulirajući prirodne „životinjske“ pokrete – macu, medu, panteru, škorpiona… tijelo otkriva novu dimenziju svojih mogućnosti. Stoga se slogan programa “Otključaj svoje tijelo“ potvrđuje u cijelosti. Pravi mi je izazov bio svladati pravilno izvođenje vježbi koje naoko izgledaju jednostavno, no nije baš tako. Uz video trening i podršku trenera Marka i Tomislava kada smo vježbali u dvorani dobivala sam dodatno osnaživanje kroz korisne smjernice za vježbanje. Sudjelovanje life coach KristineSmolić Lerš cjelokupnom procesu dao je posebnu dimenziju. Njen angažman pokazao se kao pun pogodak jer mi je jako puno pomogla u području mentalne podrške, postavljanju vlastitog cilja i stvaranju novih navika i uvođenju promjena.

 | Author: Igor Šoban/PIXSELL Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Najizazovnije mi je bilo izaći iz svoje sigurne zone utabanih svakodnevnih obaveza te naučiti organizirati svoje vrijeme za vježbanje i spravljanje obroka kako se ne bi dogodilo da se stvori prostor za „kikseve“.

Možda te zanima... Trening za svaki dan: Traje od 20 do 40 minuta i može se napraviti bilo gdje Fitness

Cijeli je program vježbanja jako interesantan, nema ponavljanja dosadnih vježbi tako da mi je motiviranost velika i mislim da ću uspjeti održati ritam treniranja i nakon ovog izazova zahvaljujući cjeloživotnom članstvu. Program sam preporučila prijateljicama koje su primijetile moj napredak već na polovini izazova. Iako još nisam dostigla svoj krajnji cilj, zadovoljna sam napretkom. Osjećam se puno bolje, osnaženo s više vjere gledam na fizičke mogućnosti svoga tijela kao i na pozitivne promjene koje se događaju kada se uloži dovoljno truda u stvaranju novih, zdravih životnih navika.

Možda te zanima... Program za mršavljenje koji mogu vježbati i osobe s ozljedama Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.