Fitness 20. svibnja 2018.

Dođi na radionicu kundalini joge i nauči živjeti u sadašnjem trenutku

Foto: Facebook/Ante Bagarić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Učiteljica kundalini joge Sanda Mešinović čije je duhovno ime Amrita Sandesh Kaur u Zgrebu će 27. svibnja održati radionicu Kundalini joge. Radionica će se održati 11 do 15 sati, s pauzom od 20 minuta.

Kada smo povezani sa sadašnjim trenutkom, s Ovdje i Sada, ulazimo u prostor neutralnosti u kojem možemo osjetiti što je zaista stvarnost oko nas. U tom prostoru tišine, mi osjećamo duboku relaksaciju, odsustvo straha i možemo biti u iscijeljujućem odnosu sa sobom i s drugima.


Također, u tom prostoru možemo slušati naše unutarnje biće i imati pristup našoj intuiciji koju koristimo za vlastito iscjeljenje. Na ovoj radionici istražit ćemo različite mogućnosti koje nam nudi kundalini yoga, kako bismo iscijelili dijelove duše koji trebaju biti iscijeljeni, vratit ćemo naš osjećaj harmonije i balansa na nivou našeg fizičkog tijela, naših emocija, našeg uma i naše Duše. Ova radionica je sjajna prilika da otpustite stres, i da se regenerirate na dubljem nivou.

Joga2630 Možda te zanima... Kundalini joga: Što je, kako djeluje, kako se prakticira po čemu se razlikuje od drugih tehnika Fitness Možda te zanima... Kundalini joga za parove: Ostvarite bliskost i postignite kozmičku ekstazu Fitness

Koristit ćemo tehnike disanja i relaksacije u kundalini yogi kako bismo doveli naše tijelo u balans, i upravo na ovoj radionici naučiti ćete neke alate iscjeljenja, koje možete primjenjivati u svakodnevnom životu. Svi ovi alati se mogu koristiti s djecom, partnerima i prijateljima.

Za radionicu je potrebno:

  • Prostirka - obavezno
  • Deka
  • Svijetla majica (dva presvlačenja)
  • Marama ili turban za prekrivanje glave
  • Ulje za masažu

Radionica će se održati 11 do 15 sati, s pauzom od 20 minuta. I ovaj put smo odabrali predivno mjesto za radionicu, čiji prostor će dodatno pridonijeti energiji naše radionice, a nalazi se u Požarinju 11, 10b.


Zbog ograničenih mjesta, prijave su obavezne na :
marina.zubak1@gmail.com
s naslovom: KUNDALINI

Nakon prijave na mejl, dobit ćete detaljnije informacije.

Donacija za radionicu je 380,00 kn

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.