Fitness 27. siječnja 2016.

'Seksi žena prihvaća i voli samu sebe'

Chai-Uspr
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Trening Chair dancea sadrži 10 minuta plesne tehnike, 10 minuta istezanja te 40 minuta učenja koreografije na stolcu. Preporučuje se svim ženama koje se žele izraziti i ponovo upoznati kroz ples i pokret. Doznaj više o ovom zanimljivom plesu na stolici i oslobodi svoj seksipil

Jesi li spremna zaplesati na stolici?

Petra Mavar iz Alldance studija, začetnica Chair dancea ili plesa na stolcu, objasnila nam je kako se kroz jednostavne pokrete, sekvence i koreografije oslobađa ženski senzualni izričaj te se stječe sigurnost u kretanju i slobodnije izražavanje tijelom. Koreografije su uglavnom u jazz dance stilu pa ona to zove 'jazz dance na stolcu'. Trening Chair dancea sadrži 10 minuta plesne tehnike, 10 minuta istezanja te 40 minuta učenja koreografije na stolcu.

Pravo na izražavanje ženstvenosti

"Prije 6 godina sam osnovala plesni studio Alldance u kojem sam oblikovala i osmislila pristup plesu kako ga osjećam, slobodnim i strastvenim medijem za samoistraživanje u kombinaciji s ljubavi prema plesnoj tehnici. Cilj Chair dancea je ojačati ženino pravo na izražavanje svojih 'ženskih' potencijala. Biti seksi ne znači vrtiti bokovima vješto i biti izazovna. 

Biti seksi znači da je žena svjesna sebe, da se prihvatila takvu kakva je i da je ponosna što je žena. Seksi je žena koja neće spustiti pogled nego će ostati dignute glave. Svojim Chair dance-om želim pokazati takvu ženu. Ženu koja se ne boji pokazati svoje vrline, ali i ranjivost, kaže Petra.

Oslobađanje straha od vlastitog seksipila

Chair dance je osmislila slučajno. Koristila je ples na stolcu u određenim plesnim radionicama kao jedan od alata preko kojeg su žene 'oslobađale' straha od vlastitog seksipila. Shvatila je da može puno toga izraziti plesom na stolcu te da žene lakše svladavaju koreografije uz rekvizit nego bez njega. Preporučuje se svim punoljetnim ženama koje se žele izraziti i ponovo upoznati kroz ples i pokret. Trenutno kod Petre treniraju žene između 23 i 50 godina, a posebno Chair dance preporučuje onima koje žele probuditi svoja tijela i razbuktati vatru.

Klikni za vježbe za čvrste grudi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.