Fitness 28. travnja 2015.

Pridruži se projektu #brisemogranice

Lana-Jurcevic-Brisemogranice_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Koliko puta si se našla pred zidom, barijerom, granicom, bez snage, volje i želje da nastaviš? Problemi u privatnom ili poslovnom životu, nedostatak motivacije ili vlastita lijenost dovele su do toga da  zapostaviš sebe i svoje zdravlje? Kada spoznaš da si sami postavljamo granice u našim životima te kada iste uspijemo brisati, tada možemo reći da smo uistinu napravili lavovski posao. Sada je prilika da pomognemo jedni drugima - krenimo u brisanje granica!

Donacija zakladi Paraolimpijac

Pokret ''Brišemo granice'' je inicijativa Polleo Sporta kojom se želi motivirati pojedince na brisanje vlastitih granica. Bilo da se radi o promjeni stila života, većoj brizi o zdravoj prehrani, vođenju računa o svakodnevnoj aktivnosti ili o nečemu sasvim drugom što ti predstavlja granicu koju treba pobrisati, ovo je definitivno projekt kojem se trebaš priključiti. 

Uz pripadnost zajednici, međusobnom poticanju i unaprjeđivanju samog sebe, činiš i dobro djelo. Fraze kao što su ''Ja to ne mogu!'', ''To je nemoguće!'' baci u prvi koš za smeće koji vidiš jer postoje ljudi među nama kojima su zaista granice postavljene; što zbog bolesti, puke nesreće ili sudbine. Oni su zbog toga izgubili određene sposobnosti, čak i dio svog tijela, ali se ne daju. Treniraju svakodnevno, pobjeđuju sebe i zakone fizike, brišu granice. Iz tog razloga, za svakoga tko se priključi aktivnostima na društvenim mrežama, Polleo Sport donira 1 kunu zakladi Paraolimpijac kojom želi dati doprinos ljudima koji su prvaci, osvajači paraolimpijskih medalja, pravi uzori i pobjednici u životu

Oslobodi se i obriši granice

Pokretu se priključio i naš proslavljeni boksač i izazivač svjetske titule u teškoj kategoriji, Željko Mavrović, uz riječi: ''Iskreno vjerujem da je ovo nešto što nam svima treba. Motivira nas za aktivno sudjelovanje u svojim životima. Daje nam razlog da budemo bolji, sretniji i uspješniji ljudi.'' Za Željka, naše paraolimpijce i sve zaljubljenike u sport i kvalitetan način življenja granice ne postoje. Neka to bude i tvoj motiv – raditi na sebi, nemoguće učiniti mogućim, osloboditi se, obrisati granice.

Ograničenja na koja nailazimo u svakodnevnom životu pogotovo su vidljiva u svijetu sporta. Tamo se borimo s ozljedama, protivnikom, vremenom i samima sobom. Uz sve te faktore nerijetko nas sputavaju okolina, teški uvjeti za trening, nedostatak financija, a često nas i vlastita snaga i volja napuste. Kada se oslobodimo svih tih granica, tada nastaje čarolija. Motivacije, dobre vibre, entuzijazma i stvaranja jedne energetične zajednice nikada dosta, a ovaj pokret je upravo to što nam treba. Ova inicijativa stvara jednu zajednicu i osjećaj pripadnosti nečemu dobrom.

Uključi se u projekt!

Kako se uključiti? Jednostavno. Pozivamo te da putem društvenih mreža (Instagram, Twitter, Facebook) pokažeš svoje zdrave navike i tako inspiriraš druge. Koristi hashtag #brisemogranice i 'postaj' svoje fotke, video uratke ili motivacijske poruke. Posjeti nas na www.brisemogranice.com i svojom objavom budi jedan od motivatora (za razliku od Instagrama i Twittera, objavljivanje putem Facebooka se ne radi objavom sadržaja na zidove privatnih profila, već direktno na zid stranice www.facebook.com/polleosport ili www.facebook.com/brisemogranice).

Uz navedenu donaciju Polleo Sporta za svaku uključenu osobu u projekt, zakladi Paraolimpijac možeš pridonijeti i kupnjom motivacijske narukvice ''#BRISEMOGRANICE'' po cijeni od 15 kuna gdje se sav prihod od prodaje donira spomenutoj zakladi. Budi dio ''Brišemo granice'' pokreta i uključi se u zajednicu individualaca koji žele, mogu, znaju, imaju volju i motivaciju da unaprijede sebe, kvalitetu života i oslobode se koncepata nemogućeg. Kada ta motivacija splasne ili izgubiš volju, posjeti website i zagledaj se u motivacijski zid. Tamo negdje je i tvoja fotka, misao ili video. Time dopuštaš našoj zajednici da ti puhne jedan dobar vjetar u leđa i da nastaviš sa svojom misijom brisanja granica.

Ako se želiš dovesti u top formu prije ljeta, učlani se u Mršavimo zajedno klub gdje te čekaju individualni jelovnici i treninzi. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.