Fitness 17. veljače 2011.

Bezbolna leđa za 20 minuta

Bol1
1/5
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Po prvi puta poznati specijalist za lumbalne probleme dr. Michael Ho uvodi revolucionarni novi proizvod koji pomaže muškarcima i ženama da se oslobode mučne boli u leđima već nakon 20 minuta nošenja pojasa

Klikni OVDJE i naruči pojas!

Bol u leđima u cijelome svijetu poprima razmjere epidemije. Istraživanja pokazuju kako je bol u leđima, barem jednom u životu, osjetilo 80 posto stanovnika. Jednostavni zadaci poput ustajanja iz kreveta postaju bolni podsjetnici na fizička oštećenja tvojeg tijela.

Osobama koje imaju bolove u leđima na raspolaganju su brojni tretmani. Premda oni mogu pružiti privremeno olakšanje, osnovni problemi se obično vraćaju natrag. Razlozi se nalaze u činjenici da pacijentima nedostaju sredstva za nastavak tretmana između posjeta liječniku. Takvi tretmani mogu stajati tisuće kuna ili nositi značajne zdravstvene rizike.

Kako djeluje pojas dr. Hoa:

 1. Omotaj čvrsto pojas dr. Hoa oko struka
 2. Pričvrsti pumpicu za pumpanje zraka
 3. Napuši pojas tako da pumpaš zrak. Pojas će se nježno oviti oko tvog tijela vertikalno i učvrstiti donji dio leđa
 4. Skini ventil pumpice za zrak sa pojasa i uživaj. Osjetit ćeš olakšanje već za 20 minuta.

'Koristio sam mnoge metode u liječenju svojih pacijenata, ali ništa nije bilo tako djelotvorno kao pojas za dekompresiju kralježaka. Da biste djelotvorno liječili nekog tko ima dugotrajne bolove u leđima, pacijent mora biti podvrgnut tretmanu svaki dan kroz razdoblje od 6 – 8 tjedana. No, zbog današnjeg načina života rijetko si možemo priuštiti novac i vrijeme da svaki dan odlazimo doktoru ili na terapije, ali zato naše zdravlje stradava.

Upravo zato sam napravio ovaj pojas da ga pacijenti mogu koristiti i kod kuće kad god žele. Ako koriste pojas i takav tretman svaki dan, njihovo ozdravljenje će ići puno brže i efektivnije. Bez obzira da li radiš, hodaš, stojiš ili radiš u vrtu, pojas će štititi tvoja leđa. A najvažnije je to da pacijent ne osjeća bol'', objašnjava dr. Ho.

Pojas pomaže kod...

 • kronične i akutne boli u leđima
 • oštećenja diska i diskus hernija
 • bolova u nogama koji se javljaju kao posljedica oštećenja diska
 • problema sa spavanjem zbog bolova u leđima
 • bolova u leđima koji se javljaju tijekom sjedenja, vožnje ili podizanja tereta
 • ukočenih leđa kada podižemo malo dijete ili kod brige za starije
 • bolova u leđima kod sportskih aktivnosti – golfa, hokeja ili sportova s reketom

Pojas za smanjenje pritiska na kralješke pomoći će ti u oslobađanju boli u leđima brzo, sigurno i bez uzimanja tableta. Više ne moraš trpjeti bol.

Pojas dr. Hoa je prošao klinička ispitivanja i dokazano je da pomaže jer:

 • smanjuje pritisak na kralješke i diskove donjeg dijela leđa
 • podiže i učvršćuje gornji dio leđa te tako smanjuje teret na donjem dijelu leđa
 • podržava donji dio leđa i učvršćuje kralježnicu
 • stabilizira i izravnava kralježnicu i ispravlja držanje
 • izvlači i oslobađa mišiće donjeg dijela leđa od stezanja
 • oslobađa donji dio leđa od boli i ukočenosti

Tko je dr. Ho?

Dr. Michael Ho je kanadski liječnik s više od 20 godina kliničkog iskustva, specijalist za liječenje kroničnih bolova u leđima uključujući skoliozu, stenozu spinalnog kanala i oštećenja diska kralježnice. Studirao je i radio u Kanadi, Sjevernoj Americi, Sri Lanki i Kini.

Dr. Ho je posvetio svoj život zdravlju i dobrobiti ljudi. Priznat je po tome što je prepoznao uzroke i našao način da korigira kralježnicu kako bi uklonio bol u leđima i tako dugoročno riješio bolove svojih pacijenata.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.