Fitness 22. prosinca 2017.

Adidas otvorio najveću trgovinu u Hrvatskoj

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

adidas, svjetski proizvođač sportske odjeće i obuće, u samom centru Zagreba, otvorio je vrata nove Kuće kreatora, najveće trgovine u Hrvatskoj, te jedne od najvećih na području južne Europe.

Svi u Ilicu

Trgovina u kojoj zaljubljenici u sport i originalnost mogu pronaći sve što im je potrebno, proteže se na čak 837 kvadratnih metara prodajnog prostora, zapošljava 13 radnika i zauzima 3 kata zgrade na atraktivnoj lokaciji u Ilici 21

 | Author: PR Foto: PR

Nova Kuća kreatora u potpunosti je posvećena sportu. Riječ je o mjestu u kojem svi zainteresirani mogu saznati sve što ih zanima vezano uz sportsku opremu i prepoznatljiv adidasov urbano-modni izričaj. Na prvom katu nalazi se ponuda za žene i djecu dok je drugi kat posvećen muškarcima. U novoj trgovini, kupce očekuje bogat asortiman koji uključuje preko 1200 adidas artikala iz raznih kategorija poput nogometa, trčanja, treninga i neizostavnog Originalsa

 | Author: PR Foto: PR

Jedna od posebnosti nove trgovine je svakako dio posvećen najpoznatijih zagrebačkim trkačima – adidas runnersima. Poznati po tome da trče po utabanim stazama glavnog grada, adidas runnersima će nova trgovina biti idealan meeting point – mjesto na kojem će moći izmijenjivati dojmove o utrkama, razgovarati sa svojim kapetanima te pronaći sve što im treba od opreme za trčanje. 

 | Author: PR Foto: PR

Članstvo u adidas Runners zajednici nudi razne pogodnosti poput personaliziranih planova treninga, vođenih treninga snage i kondicije, tri trkačka treninga tjedno praćen stručnim adidas Runners Zagreb timom uz nagrađivanje članova koji premaše svoje osobne ciljeve. Tim stručnjaka sastoji se od kapetana i kapetanice, trenera trčanja, trenera snage, nutricionista i fizioterapeuta koji imaju za cilj poticati članove zajednice da ustraju u svom napretku, izvuku najbolje iz sebe i da se pri tom dobro zabave.  

 | Author: PR Foto: PR

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.