Eko Eko dom 28. prosinca 2018.

Žena udomila psa iz azila i otkrila da je to njezin pas iz djetinjstva

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ne znamo vjeruješ li u sudbinu, ali pronašli smo priču u kojoj postoji ogromna podudarnost.

Nicole Grimes iz Pennsylvanije pregledavala je Facebook kad je naišla na 11-godišnjeg psa mješanca kao prijedlog za usvajanje i  pomislila da ju taj pas podsjeća na Chloe, psa kojeg je imala kao dijete. Odlučila je ovom psu dati priliku i otišla ga je pokupiti u azil.

Kako tvoj pas može postati tvoja glavna motivacija za vježbanje?

"Kad sam doznala da se i ovaj pas zove Chloe, bilo mi je jako čudo. Jednostavno mi je kliknulo kad sam saznala da se zove Chloe", ispričala je Nicole i nastavila: "Kada su je donijeli, došla je do mene i lizala mi lice. Tada sam u srcu znala da to mora biti isti pas."

Njezin suprug nije bio uvjeren: "Mislio je da sam luda pa smo išli provjeriti mikročip." Pokazalo se da je pas kojeg je usvojila njezina Chloe i to je dokazao mikročip.

Nicole je također objasnila tužnu priču zašto se morala odreći svog najboljeg prijatelja iz djetinjstva: "Imala sam 10 godina i sve što sam htjela je štene. Baka mi ga je poklonila i tada je Chloe imala ružičastu mašnu, bili smo najbolji prijatelji."

Onda je nastavila: "Moj tata je dobio novi posao koji je morao raditi od kuće, ali Chloe je previše lajala, a on je morao biti na telefonu cijelo vrijeme. Sjećam se da me je otac pokupio iz škole kad sam imala 14 godina s psom na stražnjem sjedalu. Znala sam da je moramo dati."

Ako se pitaš gdje je Chloe bila prije azila, udomio ga je stari bračni par koji je nažalost preminuo nedugo prije nego što je Chloe došlo ponovno u ruke svoje prvotne vlasnice. 

Zbog vatrometa ovaj pas čuvar je doživio srčani udar i uginuo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.