Eko 13. kolovoza 2010.

'Unajmi' prijatelja vegana

Vegani
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Želiš postati vegan, ali nisi siguran kako pronaći veganske proizvode i veganske restorane u tvojem gradu? Ne brini, već unajmi svog prijatelja vegana koji će s tobom ići u shopping, kuhati veganske specijalitete ili ti jednostavno odgovoriti na sva tvoja pitanja i nedoumice

Sve se više ljudi odlučuje na veganski način života jer su svjesni da upravo na taj način najviše mogu učiniti za spas životinja, poboljšanje svoga zdravlja, te očuvanja planeta čije resurse nemilice trošimo za proizvodnju mesa. Veganski način života mnogostruko koristi životinjama, okolišu i čovjekovu zdravlju.

Prijatelji životinja akcijom 'Rent a Vegan Buddy!' nude potporu svima koji žele postati vegani tako što im omogućuju kontakt s dugogodišnjim veganima i vegankama, kako bi profitirali od njihovog iskustva.

Čime ti pomaže tvoj Vegan Buddy?

Vegan Buddyji pomažu osobama koje se prijave tako što će im biti potpora, davati savjete i informacije, ići s njima u kupnju ili ih učiti kuhati - a sve kako bi novim veganima što više olakšali prijelaz na novi način života!

Tko želi postati vegan, stoji pred mnogo otvorenih pitanja. Neovisno radi li se o popisu čudnih sastojaka na proizvodu, novim izazovima u kuhanju ili zabrinutosti roditelja ili prijatelja za tvoje zdravlje, tvoj Vegan Buddy može ti pomoći!

Tvoj Vegan Buddy će ti pomoći pronaći veganske proizvode, dat će ti savjet kako pronaći vegetarijanske i veganske restorane u blizini, pronaći za tebe recepte i kuharice te ti stajati na raspolaganju ako imaš pitanja u vezi zdravlja. Po potrebi čak imaš mogućnost zajedničke kupovine ili kuhanja veganskih jela, a kroz druženja odgovorit će na sva tvoja pitanja.

Kome je Vegan Buddy namijenjen?

Nije bitno koliko imaš godina i čime se baviš - Vegan Buddy je za svakoga tko želi prijeći na vegansku prehranu, bez obzira je li razlog etički, ekološki ili zdravstveni.

Unajmi svojeg Vegan Buddyja, bez obaveze ispuni prijavnicu i tvoj Vegan Buddy će ti se javiti. Nakon upoznavanja možeš sa svojim veganom odlaziti u kupovinu, kuhati ili jednostavno samo putem maila ostati u kontaktu, po tvojem izboru.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.