Eko 11. lipnja 2021.

Predstavljamo vam snažan robotski usisavač iz iRobot-a!

1/5
Foto: Privatna arhiva

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zbog pandemije koronavirusa zadnjih godinu dana smo više nego ikad proveli u svojim domovima. Domovi su postali naši uredi i učionice za našu djecu. Čini li se i vama kako čišćenju nema kraja, a prašine nikad nije bilo više? Upravo zato smo isprobali robotski usisavač Roombu 980!

U tekstu vam donosimo naše dojmove i rezultate!

Koliko samo vremena potrošimo na čišćenje i usisavanje, a proljeće i sunčano vrijeme nas mami da izađemo, pijemo kavu na suncu, vozimo bicikl, šetamo po prirodi...   Kako vam proljetni "makeover" kuća i stanova ne bi zadavao glavobolju, u pomoć stiže Roomba 980, robotski usisavač od iRobota, firme čiji osnivači duboko vjeruju kako će robotika jednom promijeniti svijet i način na koji radimo, učimo, liječimo se ili čistimo.

iRobot je već u prvoj godini svojeg postojanja u suradnji s NASA-om predstavio robota Genghis namijenjenog istraživanju svemira, što dovoljno govori o kredibilitetu i razlogu zašto smo u svoj dom odlučili primiti baš Roombu 980!

Kako prvi put pokrenuti robotski usisavač Roombu 980?

1. korak: Roombu ćete aktivirati tako da postavite njegovu stanicu za punjenje, Home Base ravno uza zid na ravnu površinu poda.  Potom je uključite u zidnu utičnicu. Postavite svog robota Roomba na stanicu za punjenje i pustite da se napuni prije prve uporabe ( kasnije će on sam odlaziti na punjenje tijekom i nakon čišćenja). Također, preporučuje se da prije nego krene u ciklus čišćenja pospremite sve stvari koje su višak u prostorijama (primjerice šlape, dječje igračke) te obavezno uklonite kablove s poda kako se vaš robot ne bi zapetljao.

 | Author:

2. korak: Jednom pritisnite tipku CLEAN kako biste probudili robota, a drugi put kako biste pokrenuli proces čišćenja.

3. korak: Preuzmite aplikaciju iRobot HOME: Ova aplikacija omogućuje vam da se robot ROOMBA poveže s kućnom WI-FI mrežom te da ga pokrećete, pauzirate ili zakazujete termine čišćenja putem pametnih telefona gdje god se nalazili. Izvješća Clean Map ™ pokazuju gdje je vaš robot čistio i detalje kao što su pokrivenost i trajanje izvršenih poslova. Uz to, primate obavijesti kad vaš robot izvrši posao čišćenja - sve na vašem pametnom telefonu. Detaljne upute i glavne prednosti pročitajte na stranici iRobota

Jedan od najjačih aduta robotskog usisavača Roomba 980

Roomba 980 ima zaista moćnu funkciju "Carpet Boost",  koja  omogućuje do 10 puta veću usisnu snagu tako da automatski povećava učinkovitost svog motora na tepisima, upravo tamo gdje se skriva najviše prašine i prljavštine u vašem domu.

 | Author: Promo Foto: Promo

 | Author: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

 | Author:

Moje iskustvo s robotskim usisavačem Roomba 980

Ovo nije moj prvi susret s robotskim usisavačima, ali je prvo iskustvo s Roombom iz iRobota. Donosim vam tri stvari koje su me oduševile kod robotskog usisavača Roombe 980!

  • Oduševilo me je pametno mapiranje i tehnologija vSLAM®, pomoću koje se moj mali pomagač neometano kretao mojim domom, vodeći računa o tome gdje je bio i gdje još nije čistio. Moj prethodni robot nije se tako dobro snalazio u prostoru, češće je udarao u veće i manje komade namještaja i zapinjao. To s Roombom nasreću nije bio slučaj. Genijalna navigacija s vizualnom lokalizacijom pomaže Roombi da se neprimjetno i učinkovito pomiče po cijeloj površini vašeg doma i prati svoj položaj.
  • Također, ugodno me je iznenadila velika usisna snaga Roombe 980 u trenutku kada je počeo usisavati na tepihu. Odmah sam primijetila razliku, jer čim je moj robotski pomagač prešao s parketa na tepih, čula sam 10 puta jači zvuk, a kada je obavio posao, nisam se mogla prestati diviti osvježenom izgledu svog tepiha.
  • Aplikacija iRobot HOME je izuzetno user friendly, a izvještaji koji stižu na vaš mobitel pokazuju detaljnu mapu očišćenog prostora, kvadraturu očišćenog prostora i vrijeme čišćenja. Možete pokrenuti Roombu bilo gdje i bilo kada, neovisno o tome nalazite li se u kafiću, kod prijateljice u uredu... I gdje god se nalazili cijelo vrijeme pratite njegove aktivnosti na svom mobitelu.

Svom robotskom pomagaču u aplikaciji možete dati ime i datum rođenja, tako da on time postaje ravnopravni član vašeg kućanstva. Onaj jedini član koji voli raditi kućne poslove bez prigovaranja dok vi ispijate omiljenu šalicu kave ili idete u šetnju! Zaboravite na dlake kućnih ljubimaca, kosu, prljavštinu i prašinu. Uzmite slobodno vrijeme za sebe i svoje najdraže, neka Roomba 980 ovog proljeća odradi kućne poslove umjesto vas!

Iskoristite akciju i nabavite robotski usisavač Roombu 980 po cijeni od 3.699 kn⁠. Akcijska cijena je dostupna ekskluzivno samo na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hr, iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu), a akcija traje do 16.06.2021. ili do isteka zaliha. Više o iRobot proizvodima možete pogledati ovdje.

SPONZORIRANI SADRŽAJ: MISS MIND ZA MISS7