Eko 23. listopada 2009.

Spirulinu su osvojili...

Spirulina-Zk_
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava daruje prvih deset registriranih korisnika koji su točno odgovorili na pitanje 'Koji je slogan bio&bio trgovina'. Točan odgovor je 'dobar osjećaj', a deset najbržih su na dar od bio & bio trgovina dobili 10 pakiranja prirodnog dodatka prehrani Spirulina

Prvih deset najbržih koji su točno odgovorili i osvojili Spirulinu su korisnici pod sljedećim korisničkim imenima su:

  1. kata1
  2. fokica
  3. djprco
  4. malena15
  5. fiva
  6. ibla
  7. zelda
  8. AndreaK
  9. Ana1989
  10. Ninochka

Dobitnici će u ponedjeljak biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svojih poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju.

Za sudjelovanje u igri darivanja na zdravojkravi moraš obavezno u svom profilu imati popunjene podatke o spolu, dobi i lokaciji, a zdravakrava planira svoje korisnike i u budućnosti darivati različitim uslugama i proizvodima, ovisno o mjestu gdje žive, dobi i spolu.

Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi  je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

Spirulina-superzdrava alga

Japanski znanstvenici u njoj vide rješenje svjetske gladi. NASA je razmatra kao hranu za astronaute. Svjetska zdravstvena organizacija WHO naziva je jednom od najhranjivijih namirnica na Planetu, a svrstava se i u superhranu.

Spirulina Pacifica je mikroskopska plavo-zelena alga. Ova plutajuća sićušna biljka, cijenjena još iz doba Azteka, sadrži sve esencijalne kiseline, izvanrednu kombinaciju beta karotena, klorofila, vitamina B skupine, organsko željezo i selen, cjelovite proteine, GLA i mnoštvo minerala i enzima važnih za ljudsko zdravlje.

Hranjivi sastojci sadržani u Spirulini dolaze u svom izvornom, cjelovitom obliku. Brojna provedena istraživanja potvrđuju veliku vrijednost Spiruline, a vrijedi istaknuti da sadrži tri puta više bjelančevina od ribe, peradi i crvenog mesa, pet puta više kalcija od neprerađenog mlijeka i 25 puta više beta-karotena od mrkve.

Kao dodatak prehrani, budući da daje obilje energije te je učinkovita pomoć kod detoksikacije (alge uklanjaju toksine) posebno se preporučuje sportašima, trudnicama, dojiljama, rekovalescentima i svima onima koji se pridržavaju posebnih režima prehrane" .

Više o dobrobiti Spiruline pročitaj na: www.biobio.com.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.