Eko 25. svibnja 2017.

Sovi je toliko nedostajao čovjek koji ju je spasio da ga ne prestaje grliti

Foto: Wild at Heart Rescue
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sova Gigi bila je sama na ovom svijetu, sve dok nije upoznala Douglasa Pojekyja u skloništu Wild at Heart, gdje je stigla s ozbiljnim povredama glave. Veterinari su zaključili da ju je udarilo auto.

Pored traume glave, Gigi je bila puna parazita i pred njom je bio dug put oporavka. U procesu je izgubila oko pola kilograma, što je dosta ako uzmemo u obzir da odrasla sova njenog tipa teži oko 2 i pol kilograma.

 | Author: Wild at Heart Rescue Foto: Wild at Heart Rescue

"Gigi je jedan od najtežih slučajeva koji smo imali tu u skloništu", rekao je vlasnica skloništa Missy Dubuisson za portal The Dodo.

Vrijeme je da umiljata kujica Rexona pronađe svoju sreću i dom

Najveću podršku Gigi je dobila od voditelja tima za spašavanje, Douglasa Pojekyja, koji je poznat kao "šaptač pticama grabežljivicama". Koliko se Gigi vezala za njega jasno pokazuju fotografije snimljene kada se Douglas vratio u sklonište nakon nekoliko dana izbivanja.

 | Author: Wild at Heart Rescue Foto: Wild at Heart Rescue

Jednom kada se u potpunosti oporavi, Gigi će biti puštena natrag u divljinu. Do tada će se oslanjati na svog najdražeg čovjeka, Douglasa.

Što trebaš znati o alternativnoj terapiji za ljubimce

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.