Eko 25. listopada 2021.

Roditelji se s mališanima pridružili eko akciji pod geslom #INAbrine, brini i ti!

Foto: Promo Roditelji su s djecom proveli dan u edukativnom druženju u prirodi

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Važno je djecu upoznati s pojmom posla i radnih navika, a najbolji način za to je da provedu s nama dan na poslu. Jednako je važno zabavljati se s njima kroz edukativne projekte, a to je prepoznala i INA

Nakon dana provedenog na poslu svaki se roditelj želi družiti sa svojim djetetom i stvoriti zabavne prilike da se još više povežu, no ponekad smo jednostavno previše umorni za to. Zato smo uvijek u potrazi za novim načinima kako to vrijeme nadoknaditi i objasniti djetetu zbog čega je naš posao važan za njihovo sretno i bezbrižno odrastanje. Postoji nekoliko načina kako to napraviti. Dijete o važnosti posla možemo naučiti kroz igru, možemo mu objasniti razgovorom, a najbolji način je da mališane povedemo na posao. Nije potrebno svakodnevno dijete voditi na posao, samo jedan dan je dovoljan da dijete nauči više o tvom poslu, ali i da se još više povežete. 
 

 | Author: Promo Foto: Promo Kako bi omogućili zabavno druženje roditelja i djece na siguran način, INA je pronašla savršeno rješenje i podijelila im sadnice koje su zajedno posadili

Pod geslom #INAbrine, brini i ti! roditelji su s djecom proveli zabavan dan u prirodi

Neke kompanije prepoznale su prednosti takvog dana, a jedna od njih je INA. Jedan od omiljenih kompanijskih događanja "S roditeljima na poslu", dan kada roditelji mogu dovesti svoju djecu na poslovne lokacije i pokazati im gdje rade, ovu se i prošlu godinu nažalost nisu mogli održati zbog pandemije kojoj se još uvijek ne vidi kraj. Kako bi ipak omogućili ovakvo zabavno druženje roditelja i djece na siguran način, INA je pronašla savršeno rješenje. 

Zaposlenima koji su ujedno i roditelji poklonili su sadnice i predložili im da jedan vikend ili pak poslijepodne provedu s djecom u prirodi i naprave dobro djelo pod geslom #INAbrine, brini i ti! Više od 500 roditelja i gotovo 1000 djece dobili su sadnice i vratili ih u prirodu. Tako su roditelji dobili priliku provesti kvalitetno vrijeme s djecom u prirodi, a djeca su uz edukativnu zabavu dobila i prigodne poklone. 

"Ponovno smo pokazali da nas ništa ne može pokolebati jer smo i u ovoj COVID-om obilježenoj godini uspjeli pronaći način kako da razveselimo našu djecu te provedemo zabavno i korisno vrijeme s njima. Nadam se da nagodinu neće postojati nikakva prepreka da djecu ponovo provedemo našim kompanijskim hodnicima", rekla je Tamara Karagity iz Korporativnih komunikacija i marketinga.

 | Author: Promo Foto: Promo INA je podijelila sadnice crnog bora i hrasta lužnjaka obiteljima koje su ih posadili u prirodi

Osnovnoškolci zazelenili bakarski kraj

Osim dana „S roditeljima na poslu", INA već nekoliko godina ima i kvalitetnu suradnju s Osnovnom školom Bakar. Kako je počela nova školska godina, započeli su i novi ekološki pothvati u kojima mogu sudjelovati i školarci. Zahvaljujući projektu #INAbrine, brini i ti!, Osnovna škola Bakar dobila je na poklon sadnice crnog bora i hrasta lužnjaka kojima će ozelenjeti prostor oko školske zgrade, voćnjak i školski vrt. Osim u matičnoj školu u Bakru, sadnice su podijeljene i u područnim školama Krasica, Škrljevo i Kukuljanovo. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.