Eko 21. lipnja 2018.

Putovanje života: Osvoji all inclusive put u Grčku!

1/4
Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Neuroth te vodi na putovanje života, all inclusive provod za dvoje u prekrasnoj Grčkoj. Sve što trebaš učiniti je sudjelovati u našoj nagradnoj igri, pričekati izvlačenje dobitnika i, uz malo sreće, početi pakirati kofere.

Čeka te prijestolnica antičke kulture, kolijevka Olimpijskih igara i biser Mediterana. Iz prve ruke doživi ljepotu šarmantne Grčke, a iz mora razloga zašto bi trebali, izdvajamo pet najboljih.

Neodoljiva mediteranska hrana

Grčka je poznata po brojnim specijalitetima koji potječu još iz doba starih Grka. Iako su svi barem jednom kušali musaku, gyros ili tzatziki, dokazano je naša okolina i zvukovi utječu na naše osjetilo okusa, zbog čega ova jela imaju puno bogatiji okus ako ih jedete u lokalnom ambijentu. Dokazala je to gastrofizika, disciplina koja proučava odnos zvukova iz okoline i našeg osjetila okusa.

 | Author: PR Foto: PR

Opa! Lokalna glazba koja poziva na ples

Ulicama grčkih gradova nerijetko se čuje zvuk bouzoukija, tradicionalnog grčkog žičanog instrumenta. Nerijetko se čuje i omiljena uzvik “Opa!” koju Grci rado kliču na proslavama poput vjenčanja ili zabava. Simpatični domaćini koji sreću pronalaze u raznim situacijama, razveselit će te glazbom i plesom čak i za vrijeme mirne šetnje gradskim uličicama.

 | Author: PR Foto: PR

Povijest starija i od same povijesti

Osim što je antičko razdoblje iznjedrilo brojne filozofe, mislioce i znanstvenike, ostavilo je i trag u vidu građevina, književnosti i umjetnosti. Danas je Grčka jedinstven spoj starog i modernog, kamenog i tehnološkog. 

 | Author: PR Foto: PR

Grci su sjajni domaćini

Zaboravimo na stereotipe koji su uglavnom lažni, Grci su prilično slični Hrvatima. Ljubazni, srdačni i sjajni domaćini brojnim turistima koji ih posjećuju svake godine. Rado će vas uputiti gdje je najbolja hrana, najljepša glazba, gdje se dobro rasplesati, a gdje odmoriti. 

 | Author: PR Foto: PR

Neuroth te na putovanje vodi potpuno besplatno

Ako te još nismo uvjerili da je Grčka destinacija iz vaših snova, napominjemo i da su svi troškovi putovanja i boravka podmireni. U nagradnoj igri, u organizaciji tvrtke Neuroth slušna pomagala d.o.o., možeš sudjelovati kupnjom slušnog pomagala u jednome od Neuroth slušnih centara i pisanim pristankom za sudjelovanje u nagradnoj igri. Sudjelovati možeš od 9. lipnja do 1. kolovoza, a sretnog dobitnika ćemo objaviti i obavijestiti 9. kolovoza.

Vrijeme je da svim čulima zasluženo uživaš u odmoru, ljepotama Mediterana i novim, ljetnim pustolovinama. Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći na internetskoj stranici www.neuroth.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.