Eko 17. svibnja 2017.

Priušti si ljetni odmor u prekrasnoj prirodi uz jogu i zdravu hranu

Foto: Divine Energy Park
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U prekrasnoj prirodi, daleko od turističke gužve, možeš uživati u dubokom opuštanju i napuniti baterije u pozitivnom ozračju Divine Retreat radionice. Divine Retreate je sedmodnevna radionica koja se sastoji od joge, meditacije, wellness šetnji i motivacijskih razgovora, sa smještajem u apartmanima u sklopu vila, te bogatom ponude zdrave hrane, raw slastica i obilja smoothieja, te detox programom za pomlađivanje i regeneraciju.

Zvuči li ti ovo kao idealan odmor - meditacija, detox, pomlađivanje, regeneracija, relax, punjenje energijom, sunce, netaknuta priroda.

To je potpuni odmor za tijelo, um i duh koji će te inspirirati, energizirati i u potpunosti regenerirati. Idealan godišnji odmor!

Izaberi svoj idealan odmor između dvije lokacije iz ponude:

  • Divine Retreat Krka održava se od 15. do 22.7.17.
  • Divine Retreat Silba održava se od 19. do 26.8.17.

Silba je ekološki čisti otok na kojem nema automobila, asfaltiranih cesta, pesticida, gužve turista. Villa Ana u kojoj se Divine Retreat radionica održava sastoji se od nekoliko apartmana i studija i na 150 metara udaljenosti od mora, te pogledom svih soba na istok i izlazak sunca.Od kuće vodi put do predivne plaže na kojoj možeš pronaći mir i svoje mjesto pod suncem.

Krka je mjesto u blizini Nacionalnog parka Krka, samo 17 km udaljeno od Šibenika. Smještaj i radionice se održavaju u 3 tradicionalne hrvatske kamene kućice uz privatan bazen, u kojima su sve spavaće sobe uređene antiknim, uglavnom drvenim namještajem s prepoznatljivim izvornim rezbarijama. Izaberi svoj idealan godišnji odmor i uživajte u blagodatima mora ili u netaknutoj prirodi, slapovima i divnim šumama...

 | Author: Divine Energy Park Foto: Divine Energy Park

Dnevni raspored na retreat programu izgleda ovako:

  • 6:30 Buđenje, detox čaj
  • 7:30 – 9:00 Yoga sat, tehnike disanja, rebalancing & kozmičko punjenje solarnom energijom
  • 9:00 – 9:30 Meditacija za svjetski mir
  • 9:30 – 10:00 Vegansmoothie & doručak time
  • 10:00 Slobodno vrijeme za sunce, more, pijesak
  • 11:00 – 14:00 Dodatne radionice*
  • 15:00 - 16:00 Vegetarijanski ručak
  • 18:00 – 19:30 WholeBody Yoga sat
  • 19:30 – 20:00 Meditacija za svjetski mir
  • 21:00 – 21:30 Wellness šetnja
  • 21:30 – 22:30 Edukativno predavanje, Pitanja & Odgovori
  • 22:30 Odlazak na spavanje

*Dodatne radionice čine tečajevi Divine Health Programa, basic, advance i masterlevel, koji se mogu proći ovisno o stupnju prethodnog znanja polaznika te se plaćaju zasebno.

 | Author: Divine Energy Park Foto: Divine Energy Park

O učiteljima koji vode retreat

Swami Urgaya je osnivač i vođa internacionalne organizacije Divine Energy Park sa sjedištem u Zagrebu u Hrvatskoj. Godine 2002. sreo se sa svojim guruom Šri Šivakumar Swamiji Nasimath-om koji pripada indijskoj lozi kraljevskih gurua sa tradicijom starom preko 2 500 godina. On je Swamiju Urgayji prenio energiju i drevno znanje o tehnikama disanja, meditaciji, Lakšmipuđi (blagoslovu za razvoj i obilje)… Godine 2007. Šri Šivakumar Swamiji Nasimath je proglasio Swamija Urgayu Đagad Guruom (svjetski duhovni učitelj) na internacionalnom skupu mira u Karnataki. Swami Urgaya je učitelj i majstor Hatha joge, Kundalini joge, meditacije, Siddha joge i Divine Healing-a.

Hana prakticira i podučava jogu i meditaciju 17 godina te je certificirana učiteljica u Divine Energy Parku. Podučava Hatha jogu, tehnike disanja, meditaciju i akupresuru. Također posjeduje znanje o fitoterapiji, ženskom zdravlje, Su Jok terapiji i kristaloterapiji te redovito održava i vodi razne radionice

Prijaviti se možeš (najkasnije) do 30.5.17. na pisinam@dep.lifeili +385 95 556 4193 (Viber i WhatsApp). Broj je mjesta na radionicama je ograničen, a svoje mjesto osiguravaš uplatom akontacije do 30.5.17.

Doznaj više informacija

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.