Eko 10. svibnja 2021.

Ne vole samo djeca igračke, ovaj pas je zaljubljen u igračke jednoroga

Foto: TAYLOR MCDONALD
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dokaz da psi mogu biti velike bebe kojima ne smiješ nipošto oteti najdražu igračku upravo je pas Rosie.

Rosie je spašena kao štene prije dvije godine i od tada je preuzela ulogu malenog obiteljskog klauna. "Rosie je urnebesna", rekla je Taylor McDonald, Rosiena vlasnica, za The Dodo. “Hrabra je i neprestano nas nasmijava. Naš drugi pas, Bindi, smiren je i fin, ali Rosie ima energije kao da je na baterije. Nespretna je, živahna i puna poleta kao lik iz crtića. Osim kad su u pitanju njezini voljeni mali jednorozi."

Zašto ovog nema kod nas: Pogledaj kako izgleda najslađa vožnja Uberom na svijetu

Rosie je oduvijek voljela igračke, ali jednog dana, kad joj je gazdarica Rosie poklonila mini jednoroga ZippyPaws, zaljubila se do ušiju i do danas je ne prolazi. "Stalno ga mora imati pored sebe, nosi ga svugdje, spava s njim", rekla je vlasnica. No, Rosie nikada ne uništava svoje jednoroge i umjesto toga se prema njima odnosi kao prema svojim malim bebama. Ipak, budući da je Rosie toliko opsjednuta njima, njezini se jednorozi definitivno jako istroše, unatoč svim naporima da ih se održi čistima i čitavima.

 | Author: TAYLOR MCDONALD Foto: TAYLOR MCDONALD

No, na Rosinu veliku radost, iz kompanije ZippyPaws prepoznali su njezinu ljubav prema simpatičnim šarenim igračkicama i nagradili je punim paketom jednoroga. Možeš zamisliti koja je to sreća bila!

Možda te zanima... Najslađi mješanci koje ćeš momentalno poželjeti odvesti kući Eko

Njezina vlasnica odlučila ih je sve položiti na krevet kao iznenađenje za Rosie "Nije mogla vjerovati svojim malim smeđim okicama", rekla je McDonald. "Ovo je sve za mene", kao da je htjela upitati dok je sve njuškicom polako, ali sigurno provjeravala.

 | Author: TAYLOR MCDONALD Foto: TAYLOR MCDONALD

Sada se Rosie i njezina obitelj ne moraju brinuti hoće li se njezini jednorozi previše izlizati. Ima ih na pretek!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.