Eko 21. kolovoza 2019.

Pas uginuo 15 minuta nakon što je njegov vlasnik izgubio bitku s rakom!

Foto: Facebook Stuart Hutchison
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Odani pas Stuarta Hutchinsona umro je samo 15 minuta nakon što je njegov vlasnik izgubio bitku s tumorom na mozgu.

Daily Star piše da je 25-godišnjak vodio osmogodišnju bitku s tumorom na mozgu, ali unatoč dva puta ponovljenim operacijama i kemoterapiji umro je kod kuće 11. kolovoza. 

Na iznenađenje mnogih Stuartov francuski buldog Nero umro je nekoliko minuta nakon njegovog vlasnika. Fiona Monaghan (52), Stuartova majka, rekla je: "Stuart je umro toga dana oko 13.15, a Nero otprilike 15 minuta kasnije."

"Imao je tri psa, ali on i Nero su bili nerazdvojni. Nero je bio pas koji je uvijek bio uz njega", rekla je Monaghan. 

Stuart se vjenčao s farmaceutskom tehničarkom Danielle ove godina. Par je živio u Alloai prije nego što je Stuart posljednji mjesec proveo živeći s mamom. "Danielle je bila slomljena što je izgubila oboje, a ona je bila tako snažna", rekla je Monaghan, dodajući: "Stuarta smo dovezli kući prije četiri tjedna jer je želio umrijeti u kući u kojoj se i rodio."

 | Author:

"Brinuli smo se za njega kod kuće. Očekivali smo to, ali i dalje je teško. U stanju šoka smo", ispričala je Monaghan.

 | Author: Facebook Stuart Hutchison Foto: Facebook Stuart Hutchison

Stuartova kemoterapija nije djelovala

Stuartova majka objasnila je da su stvari eskalirale u ožujku, nakon što su im liječnici prethodno rekli da kemoterapija djeluje. "U bolnici je krenuo s kemoterapijom krajem 2018. godine, a zatim i skeniranje svaka tri mjeseca. Išao je i na druge provjere i bili smo uvjereni da sve ide na bolje", objasnila je. 

"Ali onda je do lipnja rak zahvatio cijelu ruku, tada su mu napravili pregled i vidjeli da mu je rak zahvatio cijeli mozak i proširio se na kosti i zdjelicu. Oduvijek smo znali da je to mogućnost", objasnila je Fiona Monaghan, zaključujući: "Stuart je bio snažan, simpatičan lik, svi su ga voljeli."

Možda te zanima... Konačno u miru: Uginuo pas koji je spavao na grobu svog vlasnika 11 godina Eko Možda te zanima... Žena udomila psa iz azila i otkrila da je to njezin pas iz djetinjstva Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.