Eko 12. kolovoza 2020.

Ovaj umiljati pit bull misli da je mačka, a fotografije to i dokazuju

Foto: Screenshot: Fridge Pup/Instagram
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Psi su društvena bića; vole biti dio čopora. Oni ujedno brzo uče i mogu se prilagoditi gotovo svakoj situaciji. No, ovaj pit bull prilagodio je svoje ponašanje na pomalo neuobičajen način.

Kad su Bethany i Samantha Castiller iz skloništa posvojile ovog umiljatog psića na umu im je konstantno bilo pitanje hoće li se on slagati s njihovim mačkama.

Možda te zanima... Ove fotografije nestašnih psića izmamit će ti osmijeh i na najtmurniji dan Psiha i seks

"U početku smo mačke držali u odvojenom dijelu kuće, jer smo ih htjeli polako upoznati s novim članom obitelji, bez previše uzbuđenja", rekla je Bethany za Bored Panda. "No, ubrzo nakon što je došao u naš dom, Mako je počeo skakati po malim stolićima koje smo imale u kući, a mi smo to pripisale njegovoj uzbuđenosti i višku energije te smo smatrale da je dobra ideja držati ga podalje od mačaka." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fridge Pup (@mako_thecatdog) on

No, polagano smo ih krenule upoznavati, a ono što je iznenadilo Bethany i Samanthu jest da uopće nisu trebale brinuti o odnosu pas - mačka jer Mako ne samo da je odlično prihvatio mačke, već se počeo i ponašati poput njih! "One bi se popele na kuhinju i on bi išao za njima. One bi skočile na hladnjak i on bi pokušao doći do njih. Mako je jednostavno sve svoje vrijeme želio provoditi s njima te to nastavlja i dalje raditi."

Možda te zanima... Rastapa srca: Fotograf amater uhvatio prizore 'plesa' malenih medvjedića Eko

Obje su se složile da je očito, prije nego je došao u sklonište, Mako dio života morao provesti s mačkama jer ih je bez ikakvoga straha odmah prihvatio te zavolio. Sada su oni nerazdvojni, a vlasnice na Instagram profilu veselo dijele fotografije i videozapise koje nasmijavaju njihove pratitelje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fridge Pup (@mako_thecatdog) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fridge Pup (@mako_thecatdog) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fridge Pup (@mako_thecatdog) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fridge Pup (@mako_thecatdog) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.