Eko 23. lipnja 2020.

Nakon izgubljenog legla, ova je mačka odlučila othraniti psiće

Foto: Screenshot: The Dodo/Facebook
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mačka Katryn, nakon što je izgubila svoje leglo mačića, od kojih nažalsot niti jedan nije preživio, svoju ljubav dala je malenim psićima.

Iako su priče o (ne)prijateljstvu mačaka i pasa veoma česte, Katryn, mačka iz Centra za životinje Langebaan Animal Care u Africi, dokazala je svima drugačije.

Možda te zanima... Rastapa srca: Fotograf amater uhvatio prizore 'plesa' malenih medvjedića Eko

Ova je mačka naime pronađena u napuštenom stanu s leglom mačića starih nekoliko dana. Niti jedan od njih nažalost nije preživio, no zaposlenici Langebaan Animal Care životinjskoga centra uzeli su ju i donijeli u centar.

Upravo tamo primijetili su da je ona žalosna zbog gubitka svojih mačića, na što su oni reagirali za neke neobičnim potezom. Zaposlenici su Katryn donijeli četiri odbačena Border Collie štenca kojima je trebala majka, prenosi The Dodo.

Nije prošlo dugo vremena i Katryn se počela brinuti o njima, maziti ih, čistiti i dojiti! Predstavnik tvrtke Langebaan Animal Care rekao je: "Čim je upoznala štenad, nastanila se pored njih." 

Nakon nekog vremena i zajedničkoga života, slatki štenci bili su usvojeni, no Katryn nije ostala sama. Zaposlenici su joj tada donijeli dva mačića kojima je trebala majka i konstantna briga te sada svoju ljubav daje njima!

Možda te zanima... Lagerfeldovo bogatstvo ipak neće pasti u šape njegove mačke Choupette Eko Možda te zanima... Mačke glume učenike ovoj šarmantnoj učiteljici Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.