Eko 04. kolovoza 2010.

Na Vis putuje...

Vis.Hr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U nagradnoj igri koja je trajala od 29. srpnja do 4. kolovoza najsretniji registrirani korisnik osvojio je 4-dnevni odmor za dvoje u rujnu na otoku Visu, u organizaciji agencije Visit

Put na Vis osvojio je Srđan Bajus iz Popovca koji je točno odgovorio na nagradno pitanje 'na kojem se otočiću pokraj Visa nalazi Zelena Špilja', a točan odgovor bio je 'na Ravniku'.

Nagrada, čija je ukupna vrijednost 2.574 kune, uključuje dvije povratne autobusne karte Zagreb - Split - Zagreb, prijevoz trajektom do Visa i natrag, 4 dana - od četvrtka do nedjelje - smještaj u hotelu Tamaris u Visu u dvokrevetnoj sobi s punim pansionom i jedan od izleta iz ponude agencije Visit.

Dobitnik može sam odabrati kojeg točno datuma u rujnu želi ostvariti nagradu. Dobitnik će biti obaviješten putem e-maila ili telefona o načinu preuzimanja nagrade.

S Visitom otkrij ljepote Visa

Bilo da si u srcu aktivist, vizionar ili samo cijeniš dobru hranu, uz ponudu agencije Visit iskusit ćeš čaroliju udaljenu samo 1 sat i 10 minuta redovnom linijom od kopna, to jest Splita. Yahoo travel je u travnju ove godine objavio: "Vis je jedan od 10 neotkrivenih otoka iz snova". Mi ćemo dodati: Tako lijep, a tako blizu!

Kao strastveni zaljubljenici u Vis, osnivači Visita dugo su godina otkrivali tajne ovog karizmatičnog otoka i čuvali ih samo za sebe. A onda su ipak zaključili da specifičnosti i vrijednosti ovog čudesnog otoka, za kojeg smatraju da ima neprocjenjivi turistički potencijal, moraju podijeliti s cijelim svijetom.

Ponuda agencije i izleti koje nudi, logički su se nametnuli iz same povijesti otoka, njegovih prirodnih ljepota i postojeće gastro ponude. Nigdje se ne jede tako dobro kao na Visu! Da ne govorimo o netaknutoj prirodi nakon 50 godina izolacije otoka.

U ponudi su caving tour, discovery tour, trekking, posjet vinskim cestama, podrumima i gastronomiji, izvorni Vis, kajaking, ronjenje, biciklizam, penjanje, paragliding, team building programi i egzotična vjenčanja. Military i caving izleti dio su tzv. 'special interest' turizma, a za takve specijalizirane sadržaje nisu bitne temperatura i doba godine što će Vis učiniti atraktivnim i van top sezone.

Više info: www.visit.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.