Eko 26. rujna 2017.

Mlada mama i njeni psići napušteni su u Lovreču

Foto: Udruga Indigo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mlada kujica Aria traži dom za sebe i svoje bebe. Doputovala je iz Lovreča u Zagreb i voli se jako maziti čak i nakon svega što je prošla od ljudske okrutnosti.

Mazna kujica Aria i njene slatke bebice traže dom

Aria je mlada kujica od nepune dvije godine ostavljena sa bebama u Lovreču. Volonteri su je spasili i Aria nam je doputovala sa bebama u Zagreb. Nalazi se na plaćenom smještaju u hotelu za pse. I Aria i bebe traže zauvijek dom. 

 | Author: Udruga Indigo Foto: Udruga Indigo

A kakva je ona njuška? Uz sve što je prošla, Aria i dalje vjeruje ljudima, voli se maziti i željna je pažnje. Čega je mješanka ne znamo, ali nije niti bitno jer bezuvjetna ljubav ne pita za boju niti veličinu. 

Možda te zanima... Najnovije spoznaje o tome što psi sanjaju dirnut će te do suza Eko

Aria je puna ljubavi i daje bezbroj pusa

Ukoliko udomite Ariu dobit ćete bezbroj pusa, mahanje repom kada god dođete kući umorni i iscrpljeni. S njom možete dijeliti sretne i manje sretne trenutke. Dozvolite sebi imati novu najbolju prijateljicu . 

Aria se, zajedno sa bebama nalazi pod skrbi Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo te Vas sve Indigo njuške mole za pomoć u traženju zauvijek domova, privremenih domova, pokrivanju veterinarskih troškova i dijeljenje slika. 

 | Author: Udruga Indigo Foto: Udruga Indigo

Sve informacije za dragu njušku možete dobiti u inbox Facebook stranice Udruge Indigo ili na mail udrugaindigo@gmail.com.

Ukoliko nisi u mogućnosti udomiti ju, možeš pomoći donacijama na IBAN : HR1123600001102382959, SWIFT: ZABAHR2X, Zagrebačka banka. Donacije se primaju i putem donacijskog halofona na broj 060980980.

Možda te zanima... Tvoj pas može procijeniti tvoje prijatelje i upozoriti na lošu namjeru! Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.