Eko Eko dom 20. listopada 2017.

Pronađena na ulici, gdje su je zlostavljali, Nikky ipak vjeruje ljudima i traži dom!

Foto: Udruga Indigo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nikky je jedna divna i najmekanija njuška od svega 9 mjeseci. Također je pronađena na ulici gdje su je šutirali i zlostavljali. Unatoč svemu lošem što je prošla Nikky vjeruje ljudima 1000%! Gura glavicu kroz box da bi se pomazila i užicala koji keksić.

Nikky je mješanka srednjeg rasta, i ona je kao i Sammy do sada bila doslovno ničija, a sada se nalazi pod skrbi Udruge Indigo.

 | Author: Udruga Indigo Foto: Udruga Indigo

Zajedničkim snagama znamo da ćemo pronaći najbolji mogući dom za Nikky. Ova fluffy njuška bi za početak bila zadovoljna i privremenim smještajem. Kao i Sammy, Nikky Vas moli za pomoć u pokrivanju troškova cijepljenja, čipiranja i sterilizacije.

 | Author: Udruga Indigo Foto: Udruga Indigo

S obzirom na to da i dalje traje vrijeme krpelja bili bi Vam jako zahvalni za donaciju ampulice ili ogrlice protiv buha i krpelja.  | Author: Prijatelji životinja Foto: Prijatelji životinja

Iako se možda čini da Nikky puno toga traži, zapravo i nije tako. Ona treba samo ljubav, igru, šetnje, maženje i poslastice. A mi Vas molimo za sve ostalo, kako bi Nikky bila i ostala zdrava curka, a da bude i zgodna potrebna joj je ogrlica i vodilica za šetnje.

 | Author: Prijatelji životinja Foto: Prijatelji životinja

Molimo Vas da stisnite makar 'share', jer će i jedan mali klik pomoći puno ovoj ljepotici! Vjerujte, ponekad oni koji se najmanje nadaju da poznaju nekoga da bi htio takvu njušku, budu prvi koji nam se jave.

Pomozimo da pomognemo!

Možda te zanima... Labradorica Sammy - smijalica u potrazi za domom Eko

Za sve dodatne informacije i slike predivne Nikky obratite se na Info inbox #udrugaindigo ili mail udruga.indigo@gmail.com. Sve donacije možete uplatiti na IBAN HR1123600001102382959 SWIFT : ZABAHR2X, Zagrebačka banka ili nazvati donacijski halofon 060980980 s naznakom #Nikky.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.