Eko 18. kolovoza 2022.

Pas se pravio mrtav kada je vlasnica odlučila da je vrijeme za odlazak iz parka

Foto: Max Lukas, TikTok
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tko odnosi titulu najvećeg razmaženka, psi ili djeca pitanje je sad? Vlasnici četveronožnih vjernih prijatelja znaju - kada imaš psa briga je gotovo jednaka kao da imaš još jedno dijete, doduše nekad malo više razmaženo, a da su psi poput malene djece definitivno pokazuje sljedeći prizor.

Jednog dana, dok je provodio ugodno popodne u parku u Amsterdamu, Max Lukas ugledao je nekog tko je još više uživao u trenutku, a ni slutio odmah nije o čemu je zapravo riječ. Naime, Lukas je sjedio s prijateljima kad su primijetili stariju ženu koja je izgledala vidno frustrirano. I to s dobrim razlogom. Ispalo je da je bila usred malog sukoba sa svojim ljubimcem koji je tvrdoglavo odbijao surađivati te se pravio ni manje ni više nego - mrtav. Poput svojeglavog djeteta kada nije sve po njegovom i odluči otkazati poslušnost.

"Mislio sam da se isprva borila s djetetom", rekao je Lukas za The Dodo. Ali ispostavilo se da je to bio odrasli pas koji je odbijao hodati i pronašao lukav način da nasamari svoju vlasnicu. Koji snalažljivko, gluma mu je za Oscara!

@maxxxxxlukas

I hope this dog I saw in Vondelpark in Amsterdam is still waking up everyday and choosing violence ##fyp ##foryoupage ##xyzbca ##viral ##dog ##dogspotting

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Vlasnica psa očito je zaključila da je vrijeme za povratak kući iz parka pa je psić na kreativan način pokazao kako se njemu ta odluka ni malo ne sviđa. I da stvar bude još smiješnija, predstava je trajala čak 15 minuta. Bome, osim što je snalažljiv, izuzetno je i uporan.

Možda te zanima... Pokopali ga živog, sam se iskopao i dobio drugu priliku za život Eko

Nakon nekog vremena, ženi nije preostalo ništa drugo nego da popusti zahtjevima svog miljenika i dopusti mu više vremena za igru u parku. Pametni pseći plan je uspio i tako je zadovoljan novopečenom odlukom, ponovno oživio i bezbrižno odjurio u nove avanture, a možda i lov na zgodne kujice, tko će ga znati.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.