Eko Eko dom 05. siječnja 2018.

Kada bi bar svaki bio takav: Ovaj hotel 'zapošljava' - pse

Foto: Twitter
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Hotel Nikko u San Franciscu nudi svojim gostima priliku da se upoznaju s vrlo neobičnim zaposlenikom čija je titula "Operativni pseći oficir", čija je dužnost maziti se i ljubiti se s gostima. No, on nije jedini od četveronožnog osoblja u hotelu, prenosi portal Insider.

Rezerviraj sobu i pomogni napuštenim psima

Gosti će pri dolasku u sobu pronaći plišanog psića na krevetu i poruku na kojoj piše da se plišani pas može kupiti za 29 američkih dolara (oko 180 kuna), koji će otići na račun lokalnog prihvatilišta za životinje.

Pored toga stoji i broj recepcije na koji se može naručiti Operativni pseći oficir.

Buster Posey Presutti službeni je Operativni pseći oficir hotela Nikko još od 2015. Dio njegove službene dužnosti je dočekivati i igrati se s gostima u hotelu. 

Prvi službeni sastanak održava se na vanjskoj terasi, gdje gosti mogu sjediti na kauču i maziti se s Busterom, a preslatki se Morkie (mješanac maltezera i jorkširskog terijera) voli poigrati i s drugim psima koji dođu sa svojim vlasnicima u ovaj pet friendly hotel.

 Kada je zauzet, njegov posao preuzima njegov najbolji prijatelj Tamago

Oni gosti koji povedu i svoje pse na put, mogu izabrati specijalnu ponudu za njih koja uključuje krevet, zdjelicu i pseće slastice. 

Buster nije jedini pas koji je zaposlen u hotelu, Park Hyatt u Melbourneu nudi šetnje sa svojim psećim oficirom, Mr. Walkerom, labrador - retriverom, a na lokaciji u Chicagu imaju Puga Parkera koji dočekuje goste sa šeširićem na glavi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.