Eko 29. rujna 2021.

Jennifer Aniston podijelila je novosti o svom ljubavnom statusu

Foto: shutterstock Jennifer Aniston rijetko kada komentirala svoj ljubavni život
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jennifer Aniston otvoreno priča o ljubavi i kako je nakon dugog perioda provedenog sama, spremna za upoznavanje čovjeka svog života.

Jennifer Aniston rijetko kada komentira svoj ljubavni život. No, u novom intervjuu s Bruceom Bozzijem u podcastu SiriusXM "Ručak s Bruceom", glumica je otkrila kako je razmišljala o izlascima tijekom pandemije, rekavši Bozziju: "Nitko važan se još nije pojavio u mom životu. Ali mislim da je vrijeme, mislim da sam napokon spremna pustiti u svoj život muškarca." Aniston se prethodno rastala od supruga Justina Therouxa 2017. godine nakon manje od tri godine braka, iako su njih dvoje ostali u prijateljskim odnosima.

Možda te zanima... Fitness trikovi zbog kojih Jennifer Aniston u 50-oj godini izgleda fantastično Fitness

Rekla je Bozziju da joj donedavno romantična veza nije bila glavni prioritet. "Dugo nisam htjela", rekla je. "Voljela sam zaista biti svoja žena. Nisam se htjela vezivati. Bila sam u vezama od svoje 20. pa je bilo nešto jako lijepo u odvajanju vremena samo za sebe." Iako bi mogla biti spremna za ponovni svijet upoznavanja, ne trebamo očekivati da ćemo je uskoro vidjeti na aplikacijama za izlaske. "Bez Tindera, molim vas", rekla je Jennifer. "Ja sam stara škola."

Aniston je također dala uvid u ono što traži od partnera, rekavši Bozziju da je dobar prvi poljubac neophodan: "To je prilično važno. To, kao i lakoća s kojom razgovor teče prvi put. To je dobar pokazatelj uz "povjerenje, ali ne i pretjerano samopouzdanje. Dobar humor je obavezan, zatim muškarac treba biti velikodušan i ljubazan prema ljudima."

Možda te zanima... Jennifer Aniston prekinula odnose s prijateljima koji odbijaju cijepljenje Zdravlje

"Fitness je važan dio života, a ne samo način kako izgledamo", dodala je. "Želim brinuti o svom tijelu i ne biti u invalidskim kolicima kad budem imala 80 godina." Iako su nedavno kružile glasine da se David Schwimmer, također glumac iz Prijatelja, i Jennifer zabavljaju, oboje su opovrgli tračeve. "To je bilo bizarno", rekla je o glasinama. "Zapravo nisam mogla vjerovati u to. Kao, stvarno? On mi je poput brata."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.