Eko 02. rujna 2022.

I vidre su velike maze, pogledaj kako uživaju

Foto: Screenshot: Reddit
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na Redditu je nedavno osvanuo video s preslatkim vidrama koje uživaju u maženju.

Na snimci se vidi da su vidre smještene u zoološkom vrtu, a posjetitelji mogu njihove male šape pomaziti. Na staklu su napravljeni mali okrugli otvori kroz koje vidre mogu ispružiti svoje šape. Jedna je posjetiteljica odlučila pomaziti vidru koja je sudeći po snimci uživala.. 

Čak su i sami korisnici Reddita komentirali kako im se čini da vidri brzinska masaža malih šapa odgovara. Super slatko", "ovu su najslađe male šape koje sam ikad vidjela", "mislim da želi manikuru", samo su neki od komentara na Redditu. 

Vidre su slatkovodni ili morski sisavci koje je lako pronaći u mnogim zoološkim vrtovima. Budući da izgledaju vrlo slatko i prijateljski, u Japanu su početkom godine u svom vodenom parku organizirali izložbu “Otter Finger Touch” ili "Dodir vidrinog prsta". Na snimci se može vidjeti kako vidra pliva unutar instalacije, nakon čega ju znatiželjno dijete dodiruje za šapu. 

Vidre su također poznate po tome da se i međusobno drže za šape dok spavaju kako se ne bi udaljile jedna od druge. 

Možda te zanima... Pas se pravio mrtav kada je vlasnica odlučila da je vrijeme za odlazak iz parka Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.