Eko 07. rujna 2018.

Henry je zlatni retriver koji svojim vlasnicima svakodnevno krade rublje

Foto: Gulliver/Shutterstock/Instagram
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Henry je šestogodišnji zlatni retriver koji živi u Massachusettsu sa svojom obitelji i provodi svoje dane tako što trči po dvorištu i pronalazi ljude kojima može sjediti u krilu.

Međutim, prije svakog odlaska na spavanje krade njihovo rublje i to ono koje su upravo nosili. 

"Henry je uvijek krao sve što je bilo mekano i što je nošeno: čarape, odjeća, ručnici, deke, jastuci...". kaže njegov vlasnik Michael. "Svaku večer odabire jedan komad odjeće i mazi se s njim."

Možda te zanima... Pas i njegova vlasnica oprostili su se u bolnici posljednji put Psiha i seks Možda te zanima... Pas heroj: Spasio bebu iz stravičnog požara noseći ju za pelene Eko

Što se tiče omiljene odjeće, njegovi vlasnici kažu da Henry ne diskriminira, on nema nikakvih favorita nego se s vremena na vrijeme češće odabire neki komad odjeće, "svježe nošene čarape i pidžama obično će dobiti više pozornosti."

"Henry će te slijediti oko kuće i sklupčati se pored tebe gdje god se nalaziš", dodaje Michael. "Donijet će ti igračke i prljavo rublje, pa ako budeš u sobi dovoljno dugo, započet će s gradnjom malo hrpice stvari na tvojim nogama."

Slatko spavaj, Henry! 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.