Eko 21. rujna 2022.

Grumpy cat dobila dostojnu nasljednicu koja kreće u osvajanje društvenih mreža

Foto: Instagram @widgetthemidget2020 Ljuta maca Widget
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Napuštena patuljatsa maca pronašla je svoj zauvijek dom i skupila preko 80 tisuća obožavatelja

Sigurno se sjećaš originalne ljute mace koja je prošlo desetljeće vladala svim društvenim mrežama. Grumpy cat je nažalost uginula 2019. godine, no na Instagramu se pojavila nova ljuta maca koja se proslavila svojom namrgođenom njuškicom. Njezino ime je Widget i dolazi iz Amerike. 

Widget je sa još nekoliko braće i sestara kao mačić od četiri tjedna stigla u Carroll County Humane Society utočište za napuštene mace. Od ostalih maca odmah se izdvojila svojom veličinom. Naime, Widget je bila znatno manja te su ustanovili da se radi o patuljastoj maci. Volonterka Michelle Roberts odmah se povezala s malim bijelim mačetom te je preuzela brigu oko nje. 

Patuljasta maca voli sve stvari kao i njezini nešto veći prijatelji - izležavanje na suncu, igru sa šuškavim lopticama i sate provedeni u maženju. Budući da je tako mala, Widget ima i znatno kraće šape zbog kojih je vrlo nespretna dok se igra i trči, no ono što će svakoga osvojiti na prvi pogled je njezino vječno namršteno lice. 

Ostala braća i sestre su udomljeni u nove obitelji, no Widget je ostala s Michelle koja je ovoj posebnoj maci otvorila Instagram profil. Danas Widget prati preko 80 tisuća obožavatelja, a kako i ne bi kada njezinoj ljutoj njuškici rijetko tko može odoljeti.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.