Eko 19. svibnja 2015.

Otputuj s Gorenjem u London

Znak-London-Fin_Pr
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Unesi zadovoljstvo u svoju kuhinju kupovinom pećnice ili ploče za kuhanje Gorenje, sudjeluj u nagradnom natječaju i možda baš ti otputuješ u London. Do 30. lipnja sudjeluj u nagradnom natječaju 'Unesite zadovoljstvo u svoju kuhinju' i možda baš ti otputuješ na gastro turu u London!

Gorenje te poziva da uneseš zadovoljstvo u svoju kuhinju kupovinom nove generacije pećnica i ploča za kuhanje. 

Gorenje predstavlja novu generaciju pećnica i ploča za kuhanje

U razdoblju od 10. ožujka do 30. lipnja za svoje kupce pripremili smo poklone uz određene modele pećnica i ploča za kuhanje, pozivamo te da sudjeluješ u nagradnom natječaju "Unesite zadovoljstvo u svoju kuhinju". Javi nam kako unosiš zadovoljstvo u svoju kuhinju i možda baš ti otputuješ na gastro turu u London po tvojoj mjeri ili naučiš kuhati uz mentore iz kulinarske radionice Moja kuhaona

Nije svaki kuhar profesionalni kuhar. Zato je Gorenje prihvatilo izazov i stvorilo niz pomoćnika za kuhanje nazvanih kuharski asistenti HomeMade. Indukcijske, staklokeramičke, plinske i kombinirane ploče za kuhanje nove generacije, s različitim funkcijama, korisnicima s manje znanja i vremena omogućavaju odlične kuharske rezultate s osjetno manjom potrošnjom energije. Jednostavno upravljanje, odlična preglednost, jednostavan pristup i kontrola nad kuhanjem odlike su izuzetno atraktivnih ploča za kuhanje.

Za različite životne stilove i uvjerenja

Za različite životne stilove i uvjerenja korisnika, u Gorenju su stvorili vrhunske ploče za kuhanje s izabranom tehnologijom i dorađenim izgledom. Ljudi žele kuhati kao profesionalni kuhari, oduševiti goste svojim kulinarskim znanjem i razmaziti svoju obitelj zdravim i ukusnim obrocima. Sve to obično zahtijeva vrijeme i ponešto znanja. Ploče za kuhanje Gorenje su baš zato zamišljene kao kuharski asistenti koji su jednostavni za uporabu i svakome omogućavaju izvrsne rezultate.

Sve indukcijske i plinske ploče za kuhanje, te ploče za kuhanje s HiLight grijačima nude funkcije i svojstva s kojima je kuhanje sasvim jednostavno, a jela su ukusna i zdrava. Indukcijske i staklokeramičke ploče za kuhanje Gorenje izvrsne su za pripremu i XXL jela jer je moguće kuhati na većim površinama nego obično. To omogućavaju tri načina proširenja površine kuhanja i to FishZone na indukcijskoj i HiLight ploči za kuhanje dok se BridgeZone i XpandZone nude na indukcijskoj ploči za kuhanje.

Tri zone kuhanja

FishZone način omogućava uključivanje proširenog polja za kuhanje ovalnog oblika koji je idealan za pripremu jela u loncima ovalnog oblika kao što su oni za ribe. BridgeZone način pak uključuje i povezuje dvije zone kuhanja odjednom na koje korisnik može položiti veću posudu. XpandZone omogućava kuhanje na cijeloj lijevoj ili desnoj površini ploče za kuhanje tako što promijeni oba lijeva ili desna polja za kuhanje u jedno veliko polje za kuhanje. Kuhar tako ima za najveći lonac na raspolaganju skoro polovicu ploče za kuhanje, a na preostala dva polja može kuhati ili peći preostala jela.

Indukcijske ploče za kuhanje zagriju jela skoro dva puta brže od obične staklokeramičke HiLight ploče za kuhanje, a štedljivije su i sigurnije. Kod kuhanja se zagrijava samo dno posude dok preostala površina ostaje hladna i sigurna na dodir. Temperaturu može korisnik promijeniti u trenu jednostavnim dodirom. Uključivanjem izuzetne funkcije PowerBoost poveća se djelovanje ploče za kuhanje, a vrijeme pripreme jela osjetno se skrati.

Brzo zagrijavanje

Za zagrijavanje dvije litre vode na 90 °C potrebno je samo 5,7 minuta što znači da su indukcijske ploče skoro upola brže od običnih HiLight ploča za kuhanje. Najbolje indukcijske ploče za kuhanje Gorenje Superior imaju posebnu inovativnu funkciju PowerBoost Supreme za izuzetno brzo djelovanje ploče za kuhanje koja za zagrijavanje dvije litre vode do vrelišta treba samo 4,2 minute. HiLight ploče za kuhanje Gorenje ponose se funkcijom PowerZone koja povećava snagu djelovanja ploče za kuhanje za 25 posto. Hrana je pripremljena bitno brže i s manje potrošene energije.

Plinske ploče za kuhanje odlikuje prije svega inovativno osmišljeni plamenik koji omogućava optimalan plamen za brže kuhanje i odlično iskorištavanje plina pa su tako neki modeli i do 10 posto učinkovitiji. Jednako je tako praktičan i wok plamenik koji je odličan za jednostavnu pripremu azijskih jela ili jela u velikim posudama.

Dizajn koji udovoljava različitim ukusima

Sve ploče za kuhanje su pregledne i jednostavne za upravljanje. Dizajnirane su s misijom prema korisniku i njegovom osobnom ukusu za estetiku što se među ostalim iskazuje s više različitih izvedbi ploča. Meko rezani rubovi elegantno naliježu na pult, fasetirani rubovi u dvije inačice daju ugrađenoj ploči za kuhanje sofisticirani izgled, a rub od nehrđajućeg čelika snažan karakter. Za uvijek čist i blistav izgled među ostalim brine funkcija BoilControl koja sprječava prekipljivanje hrane na svim zonama kuhanja.

Pozivamo te da provjeriš fantastičan asortiman Gorenje ploča za kuhanje, kupiš Gorenje ploču za kuhanje ili pećnicu, javiš nam se poštom ili e-mailom i sudjeluješ u nagradnom natječaju "Unesite zadovoljstvo u svoju kuhinju". Glavna nagrada je 4-dnevna gastro tura u Londonu za 2 osobe u vrijednosti do 25 tisuća kuna. Saznajte više na www.gorenje.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.