Eko 08. siječnja 2020.

Chris Hemsworth donirao milijun dolara za borbu protiv požara

1/2
Foto: Screenshot: Chris Hemsworth/Facebook
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Popularni australski glumac, poznat po ulozi Thora dao je veliku donaciju za borbu protiv požara koji su zadesili Australiju.

Chris Hemsworth donirao je milijun dolara za borbu protiv požara u Australiji, a to je podijelio i sa svojih 39 milijuna pratioca na Instagramu.

Možda te zanima... Ako se pitaš kako pomoći Australiji, evo par ideja Eko

"Poput ostalih, želim podržati borbu protiv požara ovdje u Australiji. Moja obitelj i ja doprinosimo borbi s milijun dolara. Nadam se da ćete se i vi pridružiti. Svaka donacija se računa, tako da cijenimo bilo kakvu uplatu", napisao je u opisu objave.

People prenosi kako su požari po Novom Južnom Walesu i Viktoriji, kao i drugim dijelovima Australije, uništili milijune hektara i stotine domova i zgrada, raseljavajući tisuće ljudi i životinja u tom procesu. Nadalje, od ponedjeljka najmanje 25 ljudi poginulo je, a stručnjaci smatraju da će požari trajati mjesecima. 

Možda te zanima... 'Tragedija u Australiji posljedica je klimatskih promjena', poručio je Russell Crowe Eko

Kiša je u ponedjeljak donekle donijela olakšanje vatrogascima, ali pljuskovi nisu bili dovoljni da zaustave velike i opasne požare. "Blaga kiša i nešto umjereniji uvjeti usporili su požare i omogućili dostavu namirnica izoliranim zajednicama", rekao je Viktorijski premijer Daniel Andrews za 3AW radio.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.