Eko 15. listopada 2013.

bio&bio radionice za Dane kruha

Peciva_S_Bundevomu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Navrati u bio&bio trgovinu u zagrebačkoj Ilici 16. listopada od  17 do 18 i 30 ili u bio&bio Arena Zagreb 18. listopada od 18 do 19 i 30  na radionicu i degustaciju originalnih recepata. Maja Kefeček, autorica knjige "Kruh i peciva" spravljat će fini kruh i pecivo, koje ćeš moći kušati

Tijekom trajanja radionica iskoristi popust od 10 posto na kuharicu "Kruh i peciva". Uživaj u mirisima i okusima finog&zdravog kruha. Vidimo se u bio&bio

Fini kruščić s bundevom

Fini slatkasti okus ovog recepta razveselit će sve ljubitelje bundeve. Ovi se kruščići idealno slažu sa svim jesensko zimskim jelima "na žlicu" ili uz fine namaze poput hummusa ili biljnih pašteta. S kombinacijama brašna poput npr. lanenog možeš se poigrati i otkriti omiljenu kombinaciju.

Priprema: pomiješaj brašno, kvasac i sol. Umiješaj pire od bundeve i izmrvljeni tofu i zamijesi. Ako je potrebno dodaj sojino mlijeko ili vrhnje (ovisno o gustoći pirea). Tijesto treba biti mekano, ali kompaktno. Tijesto ostavi da se diže dva sata. Oblikuj ga u okrugla peciva (9 do 10 komada) i ostavi ih da se dižu još 30 minuta. Peci ih 20 minuta u unaprijed zagrijanoj pećnici na 200°C. U slast!


Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.