Eko 12. studenoga 2021.

Vatrogasci bez majica poziraju sa životinjama i skupljaju donacije

Foto: Instagram Australski vatrogasci pozirali su s raznim životinjama za kalendar, a prihodi idu u humanitarne svrhe
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Australski kalendar vatrogasaca prikupio je preko tri milijuna dolara za dobrotvorne svrhe, a i ove godine na naslovnici poziraju s mačkama, psima i drugim životinjama

Sudjelovati u dobrotvornim akcijama i pomagati ugroženoj prirodi i pojedincima možemo na razne načine. Dok neki doniraju novac, drugi utroše svoje slobodno vrijeme, a australski vatrogasci žrtvovali su svoje - majice? 

Australski kalendar vatrogasaca u 29 godina postojanja udruge objavio je mnogo kalendara, a ove godine ćemo moći birati između šest izdanja. I dok će i ovogodišnje stranice krasiti preslatke mačke, psi, konji i druge domaće životinje u društvu vatrogasaca, po prvi put vidjet ćemo i ljetno izdanje kalendara u kojem vatrogasci uživaju na plaži. 

Cijela priča naravno ima i humanitarni karakter. Nakon što su godinama pomagali australskim udrugama, vatrogasci će prihodima od prodaje kalendara za 2022. ove godine poslati poznatoj američkoj udruzi Greater Good Charities. Sredstvima će se renovirati skloništa za životinje, skloništa za žrtve obiteljskog nasilja, ali i za beskućnike. Kalendar za 2022. godinu je sada u prodaji, a naručiti ga možeš putem službene web stranice. 

Otkako su počeli prikupljati donacije i praviti kalendare, udruga Australski kalendar vatrogasaca prikupila je preko 3,2 milijuna dolara za dobrotvorne svrhe. Pomogli su brojnim bolnicama, udrugama za zaštitu prava djece, ali i oporavku zemlje nakon razornih požara početkom 2020. godine.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.