Dijeta 14. ožujka 2014.

Želiš smršavjeti prije ljeta?

Acaiu_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jesi li već čula za acai bobice ? To su crni plodovi koji rastu na visokim palmama i iznimno su cijenjeni u Južnoj Americi. Acai bobice pomažu u regulaciji tjelesne težine, čiste tijelo i na sebe vežu masnoće što se očituje u smanjenju opsega oko područja trbuha, a rezultat je tijelo bez masnih naslaga

Acai bobice na sebe vežu masnoće što se očituje u smanjenju opsega oko područja trbuha.  Acai bobice, koje još nazivaju "čudesne bobice iz Amazone", bogat su izvor kalija, bakra, magnezija, vitamina C, A, D i E, vlakana, omega 3-masnih kiselina, fitosterola, nezasićenih masti i još puno toga.

Acai bobice pospješuju metabolizam

Acai bobice sadrže omega 3 masne kiseline – iste, koje je medicina preporučila kao najbolje za naše zdravlje, a unosimo ih ribljim uljem, maslinama i sjemenkama. Te masne kiseline naše tijelo ne može proizvesti zato ih trebamo unositi prehranom. U tijelu se ne pohranjuju kao masti nego se nalaze u jetrima i pospješuju metabolizam. Ako spadaš među one koji sporije i teže gube kilograme, prehrani trebaš dodati acai bobice i gubitak kilograma će biti brži i konstantan. 

Acai bobice potiskuju osjećaj gladi

Acai bobice sadrže visoku količinu vlakana koje su ključne za zdravu prehranu i potiču probavu. Pomažu kod čišćenja tijela od masnoća te omogućavaju učinkovito mršavljenje. Kao to smo već napomenuli, acai bobice sadrže puno vlakana. Namirnice koje sadrže veliku količinu vlakana, kao što su acai bobice, pružaju nam osjećaj sitosti i potiskuju osjećaj gladi. 

Acai bobice i mršavljenje

Znanstveno je dokazano da acai bobice sadrže tvari koje pomažu pri mršavljenju. Ne samo da pospješuju metabolizam, već učinkovito smanjuju osjećaj gladi, pomažu kod rasta mišića, te nam pružaju dodatnu energiju i vitalnost. Tako je oblikovanje tijela i topljenje masti znatno učinkovitije. Nepogrešiv su dodatak zdravoj prehrani i mršavljenju.

Acai bobice čiste tijelo 

Acai bobice sadrže ključne sastojke koje su nam prijeko potrebne za zdravlje i dinamičan te užurban način života. U današnjem svijetu u kojem se sve munjevito vrti, u kojem nema pomicanja vremena, u kojem je sve više stresa i nezdrave hrane koja je postala dio svakodnevice, acai bobice nam nude ključne elemente koje ne unosimo prehranom. Pomažu nam očuvati tjelesnu kondiciju i pružaju nam energiju i zdravlje.

Kod nas su acai bobice dostupne u obliku nadopune prehrani Sensilab Acai Detoxan, koji je novi i inovativan proizvod na hrvatskom tržištu. Uz acai su smršavile mnoge zvijezde. Proizvod Acai Detoxan možeš pronaći u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama, a po iznimno povoljnoj cijeni ga možeš naručiti ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.