Dijeta 17. srpnja 2012.

Zajedno smo smršavili 43 kilograma!

Mrsavimo_Zajedno2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Četiri kandidata pete sezone projekta "Mršavimo zajedno" koja je uspješno završena, zajedno su izgubili čak 43 kilograma. Uspjesima kandidata doprinijela je međusobna podrška, tim stručnjaka Zdrave Krave, ali i bodrenje čitatelja portala koji su pratili njihov napredak kroz 12 tjedana

Tim portala Zdrava Krava je sa svojim stručnim suradnicima osmislio ovaj program kao cjelovit i zdrav pristup mršavljenju, a nakon 5 uspješnih sezona te 15 zadovoljnih i zdravih kandidata koji su smršavili, došlo je vrijeme za nove izazove. Zato prati stranice Zdrave Krave i saznaj što ti sve priprema.

Vitki i zdravi uživaju u ljetu

Kandidati pete sezone projekta "Mršavimo zajedno" u 12 tjedana zajedno su izgubili 43 kilograma i popravili svoje zdravstveno stanje. Svi kandidati rekli su da im se trud isplatio, jer sad bez opterećenja suvišnim kilogramima i zdravstvenim teškoćama uživaju u ljetu.

Poznati tv - voditelj Davor Meštrović na početku projekta imao je 94 kilograma, a sada ima deset kilograma manje. Laboratorijski nalaz pokazao je da se Davoru normalizirao ukupni LDL kolesterol. Novinarka Nikolina Gerek također je izgubila deset kilograma te sada ima 84 kilograma i na taj je način smanjila svoj rizik od bolesti srca i krvnih žila te dijabetesa tipa 2.

Ekonomist Mladen Matijević je izgubio čak 15 kilograma, te je s početnih 111 kilograma došao na težinu od 96 kilograma, a krvni tlak mu se vratio u normalu. Mladenova supruga, Andrea Matijević na početku projekta imala je 85 kilograma, a sada ima 77 kg. Zadovoljna je rezultatima, a osobito je sretna što su joj se trigliceridi vratili u normalu.

Stručni tim koji je kandidate podupirao i pomagao im svojim stručnim savjetima su liječnici Poliklinike Sunce, nutricionistički tim Vitaminoteke, sportski treneri iz First Fitness&Squash Centra, tim LPG EndermoSpa Centra i sportski psiholog Igor Čerenšek. Kandidati su tijekom trajanja projekta pili vodu Janu i Jamnicu, sok Juicy, uživali u Veronika delikatesama, doručkovali Vivera žitarice, uzimali dodatke prehrani od Enciana, vježbali u adidas opremi i jeli Smart Food specijalitete u restoranu Bon Appetit.

Zadovoljni sobom

Mladen je jako zadovoljan što je izgubio 15 kilograma i 13 cm u struku, jer mu se i zdravstveno stanje poboljšalo: 'Bili smo na pregledu u Poliklinici Sunce, i liječnica mi je potvrdila da se moj problematični krvni tlak s gubitkom kilograma normalizirao. Kroz ovaj projekt sam uvidio koliko gubitak suvišnih kilograma može utjecati na zdravlje.

Osim zdravstvenih razloga oduševljen sam postignutim rezultatima jer se osjećam puno ugodnije u svom tijelu', rekao je Mladen Matijević. Andrea Matijević je jako zadovoljna nalazima koji su pokazali da su joj trigliceridi u normali:Bitnije od gubitka kilograma bilo mi je da mi se trigliceridi vrate u normalu, tako da sam jako zadovoljna ukupnim rezultatom.’

 

Sve je to zbog krupnih kostiju

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.