Dijeta 23. travnja 2010.

Vitka Ines više nije 'masna'

Ines-Krv
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ines je na završnom liječničkom pregledu otkrila kako je uspješno smanjila kolesterol i ''pobijedila'' trigliceride, savladala strah od vađenja krvi i s deset kilograma manje konačno počela disati punim plućima

Sjajni rezultati u samo tri mjeseca

Na samom početku akcije "Mršavimo zajedno" Ines je bila na sistematskom pregledu u Poliklinici Sunce gdje su joj rekli kako ima masnoće u krvi malo iznad prihvatljive gornje granice. Po odnosu težine i visine zaključili su da bi trebala smršavjeti oko 10 kilograma. Danas je Ines izgubila više od deset kilograma i značajno smanjila trigliceride.

'Rezultati krvnih nalaza su u redu, ja nisam imala nikakvih alarmantnih vrijednosti niti u prvom mjerenju, pa ipak se kolesterol nešto smanjio, a trigliceridi su dosta pali i to na donju granicu, pa sam se smijala kako sada uopće više nisam masna. Nalaz urina također je bio uredan. Doktor Barbir, koji nas je primio, bio je izuzetno susretljiv, duhovit i pratio je naše priče o samom projektu sa posebnim zanimanjem'.

'Postavljao nam je pitanja, a čak je i pitao da li se može kandidirati za sljedeći krug mršavljenja. Pregled štitnjače bio je također u redu, kao i cjelokupno stanje organizma, te je doktor zaključio kako sam u super formi i neka samo tako nastavim', ushićeno kaže Ines.

Pogledaj kako je izgledao Inesin sistematski prije tri mjeseca...

Ines se više ne boji igle

'Moram priznati da me je bilo manje strah nego prošli puta jer sam pričala s fotografom, a sestra je iskoristila priliku i obavila vađenje, tako da nisam stigla ni pomisliti na to i već je bio kraj'.

'Općenito se odlično osjećam kao što sam već i rekla, osjećam da imam više snaga i elana, kondicija mi je fenomenalna. Nisam imala nekih zdravstvenih problema, tako da sam i sada u redu, jedino se osjećam kompletno bolje, što su potvrdili i nalazi. Jednostavno rečeno: osjećam se kao da dišem i živim punim plućima, a moje tijelo živi sa mnom', ispričala je Ines.

 • Default avatar -
  ninoslava1961

  Svaka čast Ines, sa upornošću se sve uspije, drage volje i sama bi takvo sto pokusala, samo ne znam kome da se obratim....

 • Default avatar -
  sanjola

  svaka čast,treba to i održavat sad

 • Avatar SjenkicaOs
  SjenkicaOs

  Ines, svaka čast! Bravo, bravo!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.