Dijeta 04. travnja 2016.

Hrana za mirne hormone i britak um

Vidovic_Trumbetas
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Imaš naporan i užurban životni stil i nemaš vremena za sebe? Zbog suvremenog načina života jedeš brzu i nezdravu hranu? Ne uspijevaš se razgibati niti baviti tjelesnom aktivnošću? Znaš da tvoj stil života nije zdrav, ali ne znaš kako ga promijeniti. Svakome od nas je ponekad potrebna podrška i pomoć. Podršku možemo dobiti od bližnjih, a pravu pomoć nam mogu osigurati stručnjaci. Stoga ti predstavljamo seminar pod nazivom ''Nahrani tijelo i um''

Seminar povezuje dva vrlo važna područja - nutricionizam i psihologiju. Unutar samog programa nutricionistkinja Mirna Trumbetaš te vodi kroz pripremu hrane i postulate pravilne prehrane, a psihologinja Sanda Puljiz Vidović te uči kako brinuti o sebi u današnjem ubrzanom, stresnom načinu životu.

Što program nudi?

Na seminaru ćeš naučiti sve o uzrocima stresa, uspješnom nošenju sa stresom te kako raditi na boljoj organizaciji radnog dana. Nutricionistkinja će te naučiti što, kada i zašto jesti te kako uživati u zdravoj hrani. Neke će zanimati kako obuzdati hormone te kako u svoj život ubaciti rekreaciju i prehranu primjerenu tjelesnoj aktivnosti. Voditeljice seminara su Mirna Trumbetaš i Sanda Puljiz Vidović, a prijave su u tijeku. Seminar  ''Nahrani tijelo i um'' traje tri sata te je cijena 300,00 kuna. Detaljnije informacije i prijave za seminar su na Facebook stranici Nahrani tijelo i um.

Sanda Puljiz Vidović je psihologinja koja je pohađala brojne edukacije i seminare na temu stresa, komunikacije i upravljanja emocijama. Nastupa u medijima, piše članke, a urednica je i koautorica triju priručnika za stručnjake i za roditelje. Vodi i komunikacijske treninge. Mirna Trumbetaš, diplomirani inženjer nutricionist. Redovito sudjeluje na kongresima nutricionista. Piše za portale, časopise i dnevne novine, nastupa na televiziji te aktivno vodi radionice za odrasle i djecu. Osnivačica je Centra za pravilnu i uravnoteženu prehranu Nutriteka. 

Pročitaj 10 savjeta za brži metabolizam!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.