Dijeta 18. lipnja 2010.

'Učvrstila sam grudi i podigla guzu'

Sasa-Stoji
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Guza mi se podigla, noge mi ljepše izgledaju, sva sam čvrsta, kao sportašica, i kupujem si odjeću čak dva broja manju, pohvalila nam se Saša, koja je na "službenom vaganju" u Vitaminoteci na pola programa mršavljenja imala oko 5 kilograma manje, ali kad je zadnji put sama stala na vagu, vidjela je da je izgubila skoro 8 kilograma

Kad se prošlog tjedna vagala u Vitaminoteci Saša je imala 90,3 kilograma, što je 4,5 manje nego na početku akcije "Mršavimo zajedno". Bila je malo razočarana tim rezultatom jer je, kad se ujutro vagla kod kuće, imala 89 kilograma, a najnovija kilaža koju je sama izmjerila bila je 87 kila, što je skoro 8 manje nego prije mjesec dana.

Nutricionistice u Vitaminoteci također su joj izmerile opseg struka i zabilježile da se smanjio za 6 centimetara.

Saša mora u kupovinu odjeće

Saša je jako zadovoljna svojim postignućem."Super mi je, zgodna sam si", kaže bez lažne skromnosti.

"Neki dan sam se kupala na bazenu pa sam išla obući svoj prošlogodišnji dvodjelni kupaći kostim i vidjela sam da mi je ogroman. Znači da sam izgubila puno masti u leđima, a grudi su mi se isto smanjile, ali su čvršće. Guza mi se podigla, noge mi ljepše izgledaju, sva sam čvrsta, kao sportašica. I sva odjeća mi bolje stoji. A kad si kupujem nešto novo isprobavam odjeću čak dva broja manju! Moram si obnoviti i sav donji veš, jer mi je sve veliko." 

Osim što super izgleda, Saša kaže da se super osjeća, da je zadovoljna, ponekad čak euforična. Jedva čeka da vidi što će biti dalje, a svaki novi rezultat ju dodatno motivira. "Neko vrijeme su mi kile stajale, a zadnjih dana sam ih opet počela brzo gubiti pa me to veseli", dodaje.


Novi jelovnik bez lososa

Nutricionistica Sandra Krstev Barać slaže se da je Saša postigla odlične rezultate, veće od očekivanja:

"Brojne pozitivne navike koje je Saša usvojila u programu, prije svega redovito doručkovanje te kvalitetan i raznolik izbor namirnica pozitivno su se odrazile na opće stanje organizma i Saša sada izgleda i osjeća se bolje.

Kako sama priznaje veliki plus programa je što ne osjeća glad unatoč činjenici da su joj uskraćene omiljenje slastice i da su obroci znatno količinski manji nego prije programa. Za to su zaslužni redoviti obroci koji predstavljaju važnu kariku svakog kvalitetnog plana mršavljenja."

U Sašin jelovnik za mršavljenje nutricionistice iz Vitaminoteke sada su umjesto lososa, kojeg Saša ne podnosi, uvele bijelu ribu i srdele. Iz istog razloga su joj bukovače zamijenili tikvicama na grilu.

Dobila je i još jednu kavu dnevno, jer se žalila da joj nedostaje ona popodnevna. Izmijenjene su i neke sezonske namirnice, na primjer, izbačene su šparoge, a dodane trešnje i lubenica.

Pogledaj Sašin jelovnik za mršavljenje!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.