Dijeta 29. kolovoza 2013.

''U mislima mršavim uz Ružicu''

Ruzica-Sestra-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ružici uz partnera najveću podršku u mršavljenju pruža njezina mlađa sestra Maja, koja je odmah uskočila u pomoć Ružici i pomogla joj u pripremi juha i maneštra. Iako Maja sama nikad nije imala problema s kilogramima, svjesna je koliko je u procesu mršavljenja važna podrška okoline i obitelji

Treba ti pomoć oko kuhanja?

Prva osoba kojoj je Ružica priopćila sretnu vijest i zajedno proslavila ulazak u projekt ''Mršavimo zdravo'', prije šest tjedana bila je njezina mlađa sestra Maja. Maja je odmah ponudila svoju pomoć oko pripreme hrane, pogotovo jušnog dijela programa, jer je najbolja kuharica u obitelji.

''Bilo mi je jako drago kada mi je Ružica rekla za prijavu u projekt Zdrave Krave, znala sam kako joj neće biti lako, ali i da joj je upravo ovako nešto potrebno da ispravi svoje loše prehrambene navike. Oduševila me je njezina discipliniranost jer inače u životu nije baš disciplinirana i kada joj nešto ne odgovara ona brzo odustane'', priča nam Ružičina sestra Maja.

Bez muke, nema ni rezultata

Ružica priznaje kako joj je Maja u projektu bila velika potpora, ali i da ju nije baš tetošila. ''Kada bih se na nešto požalila, Maja bi me brzo 'skresala' i dala mi do znanja kako kilogrami nisu došli sami od sebe, te da bez muke nema niti rezultata. Redovito me zvala nakon treninga i vodila sa sobom na more. Ona ima svoje treninge koje ne propušta niti tijekom ljeta, pa dobro zna koliko je tjelovježba bitna u životu''.

Maja je Ružici redovito kuhala jušni dio programa, maneštru sa slanutkom i krumpirom. Takav je bio dogovor kada su prvi put zajedno proučavale jelovnik.

'Ružica ne voli kuhati, zapravo osim shoppinga i putovanja ona ništa ne voli (šalim se). Znala sam da će joj biti potrebna pomoć i kao velika mlađa sestra proučila sam gdje joj je mogu najviše pružiti. Jelovnik nije kompliciran pa smo se dogovorile da ću joj ja raditi maneštrice. Znam kako voli plivati sa mojim sinom, pa sam je stalno aktivirala i zvala s nama na more. Njoj treba poticaj, ali joj treba i njezin prostor pa sam nastojala pružiti oboje koliko sam mogla''.

Žene me zovu i traže dijetne savjete

''Nije rijetkost da Maju poznanice i prijateljice upitaju da li je njezina sestra u projektu Zdrave Krave, a ona bi s ponosom potvrdila i dala moj broj mobitela za daljnje savjete te nahvalila mene i projekt. Već me je nekoliko žena zvala i pitalo za zdravu prehranu, Nupo proizvode i način vježbanja''.

Ako i tebi treba podrška u procesu mršavljenja, potraži stručnjake u Mršavimo zajedno klubu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.