Dijeta 05. ožujka 2010.

Tjedan zdravlja i vitkosti Body Creatora

Body_Creator-Vjezbanje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Povodom Dana žena, a u skladu sa znatnim povećanjem broja pretilih Hrvatica i Hrvata svih dobnih skupina, u hrvatskim centrima za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženskog tijela Body Creator od 8. do 14. ožujka održat će se peti po redu potpuno besplatan Tjedan zdravlja i vitkosti

Organizator Tjedna je Body Creator u suradnji s Udrugom za prevenciju prekomjerne težine, a medijski pokrovitelj portal zdravakrava.

Tjedan zdravlja i vitkosti odvijat će se u svim Body Creator centrima u Zagrebu, Varaždinu i Zaprešiću, a na njegovom rasporedu naći će se zanimljiva predavanja nutricionista i psihologa o temama vezanim za zdravu i pravilnu prehranu te savjetima kako što bezbolnije prebroditi proces mršavljenja i što lakše doći do zacrtanih ciljeva.

Osim predavanja, zainteresirani posjetitelji će tijekom Tjedna moći obaviti i niz besplatnih mjerenja, čiji rezultati su usko povezani s prekomjernom tjelesnom masom i pretilošću, ali i nizom poremećaja u ljudskom zdravlju, poput mjerenja šećera u krvi, analize vitaminsko-mineralnog statusa, mjerenja odnosa masnog i nemasnog tkiva, postotka vode u tijelu te razine bazalnog metabolizma.

Tijekom cijelog Tjedna zainteresirani će, uz prethodnu predbilježbu telefonskim pozivom u najbliži Body Creator centar, moći osigurati i svoj termin besplatne stručne analize tijela, nakon koje će steći pravo na 2 besplatna probna Body Creator tretmana. Kontakt-brojevi centara istaknuti su na web-stranici www.bodycreator.com.

Body Creator kreira novu figuru

Body Creator centri su specijalizirani centri za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Njihova jedinstvena metoda uklanjanja suvišnih kilograma već 9 godina svojim klijenticama donosi osmjeh na lica, a temelji se na termo-slim učinku koji obvezuje na aktivnu vježbu u posebnim termo-aktivnim uvjetima. Reaktivacija cirkulacije i enzima, učvršćivanje muskulature te otklanjanje posljedica prejedanja, debljine i svakodnevnog stresa samo su dio rezultata ove iznimne metode.

Zajednički nazivnik za sva nastojanja da se postane i ostane zdrav i vitak, kao i usluge koje pružaju ovi specijalizirani centri, izražen je kroz viziju po kojoj se svaka žena jednostavno mora osjećati zdravo i dobro u vlastitom tijelu. Body Creator je uvijek tu za sve one koji žele prihvatiti taj pozitivan osjećaj i baciti u zaborav probleme s prekomjernom težinom, celulitom te bolestima kralježnice, krvožilnog sustava i kože.

Body Creator nudi individualizirane programe, sklopljene nakon stručne sveobuhvatne besplatne i potpuno neobvezujuće analize tijela.

Raspored događanja tijekom Tjedna zdravlja i vitkosti pogledaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.