Dijeta 18. ožujka 2014.

Što je Brina postigla u tri tjedna?

Uspravna_11
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Brina Mulc na polovici projekta 'Mršavimo zdravo' otkrila je da je zadovoljna za sada postignutim rezultatima, ali i priznala da se ne uspijeva doslovno pridržavati dobivenog jelovnika te je otkrila da pojačanim vježbanjem kompenzira 'povremene male slatke grijehe'. Nutricionistica Mirja Jošić, također je zadovoljna s rezultatima koje je Brina postigla u zadnja tri tjedna

'Rezultati su dobri, ali Brina ima još posla'

Mirja Jošić, nutricionistica iz Vitaminoteke koja je Brini sastavila jelovnik i redovito prati njezin napredak objasnila je da je izrazito zadovoljna rezultatima koje je Brina postigla: "Brina je u tri tjedna izgubila tri kilograma i njezin BMI sada iznosi 23,3 kg/m2. U tri tjedna Brinin opseg struka se smanjio za dva centimetra. Također, Brina je smanjila i opseg bokova za značajnih 3 cm.

Trenutni opseg struka kod Brine iznosi 88 centimetara, a opseg bokova 105 centimetara. Iako su rezultati vrlo ohrabrujući, Brina ima još 'posla'. Kako bi se potpuno umanjio rizik od metaboličkih poremećaja, Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje ženama da smanje opseg struka ispod 80 centimetara."

Fotografija umjesto lokota na frižideru

"Za sada dijeta ide prilično dobro, imam uspone i padove", rekla je Brina i nastavila: "Nekad mi je teško, ali kriza vrlo brzo prođe. Kad me ulovi želja za slatkim uzmem komadić tamne čokolade sa 70 posto kakaa. Kad bih rekla da nikad nisam pojela nešto izvan jelovnika, lagala bih. Kad se to dogodi, onda smanjim večeru i malo pojačam trening.

Stavila sam na frižider fotografiju na kojoj imam 10 kilograma manje i to mi je motivacija. Kad imam osjećaj da ću pokleknuti, pogledam na vrata frižidera. Pokušavam se što manje opterećivati s tim da se pridržavam određenog režimu, radije si bavim mišlju da je to zapravo moj uobičajeni način prehrane, jer se sada hranim zdravo pa mi je puno lakše.“

Malinie za topljenje masnih naslaga

Za lakše mršavljenje uz Brina koristi i Sensilab Malinie, koji ubrzava topljenje masnoća. Kombinacija ketona maline, gorke naranče i mate čaja utječe na metabolizam, pospješuje efekt vježbanja i pomaže joj u skidanju kilograma.

Prednosti Sensilab Malinie-a:

  • topi masne naslage i sprječava taloženje novih
  • smanjuje apetit i pospješuje probavu
  • učinci mogu biti vidljivi već nakon 2 tjedna

Malinie je trenutno na akciji -25 %. Naruči ga ovdje.

Učlani se u klub za mršavljenje

Ako i ti želiš mršavjeti na zdrav i prirodan način, ali ne želiš biti u centru pozornosti, svoje ciljeve možeš postići uz Mršavimo zajedno klub! Klikni i učlani se već danas!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.