Dijeta 16. lipnja 2010.

Sigurni gubitak jednog kilograma tjedno

Mjerenje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pogledaj video i saznaj kako Sašine i Robertove rezultate na pola puta njihovog programa mršavljenja komentira nutricionistica te koje dodatke prehrani preporučuje kao pomoć u skidanju kilograma. Vidjet ćeš i Roberta kako uživa u svojoj rođendanskoj torti zaslađenoj samo beskaloričnom stevijom

"Kandidati su ostvarili upravo ono što smo mi od njijh očekivali. Izgubili su između 4 i 5 kilograma u mjesec dana, koliko sudjeluju u akciji "Mršavimo zajedno". Preporučeno i medicinski utmeljeno mršavljenje je oko 1 kilogram tjedno i oni su upravo toliko i gubili", komentirala je nutricionistica Darija Vranešić Bender.

Sladoled i torta u programu mršavljenja?

Robert je priznao da mu  nedostaje nezdrava hrana i da mu je ono što sada jede ponekad malo previše lešo, previše zdravo. "Ja volim puno pečenog mesa, pečenog krumpira, kečap, senf i slično", kaže.

Čak je otkrio kako je nedavno pojeo jedan sladoled, ali zbog toga ne osjeća grižnju savjesti. Za rođendan je jeo i tortu, ali onu dijetnu, sa SteSweet stevijom, umjesto šećera.

Saznaj kakva je bila Robertova dijetna rođendanska torta!

Saša je zadovoljna svojim rezultatima, koje najviše primjećuje na garderobi. Sretna je što u dućanu napokon može tražiti manji broj.

Dodatke prehrani Darija Vranešić Bender smatra korisnima u procesu mršavljenja, ali ističe da oni ne smiju biti zamjena zdravoj i raznolikoj prehrani, već samo pripomoć u optimizaciji zdravlja.

Pogledaj koje dodatke prehrani uzimaju Saša i Robert!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.