Dijeta 19. ožujka 2014.

S Acai bobicama do vitke linije

Acaiu_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jesi li već čula za acai bobice? To su crni plodovi acai palme, koji su posebno cijenjeni u Južnoj Americi. Tamo ih prvenstveno uživaju zbog prehrambene vrijednosti, budući da su bogat izvor vitamina i minerala, a također pomažu u regulaciji tjelesne težine i detoksikaciji tijela.

Acai bobice, također su poznate kao "magične bobice iz Amazone", bogat su izvor kalija, bakra, magnezija, vitamina C, A, D i E, vlakana, omega-3-masnih kiselina, fitosterola, nezasićenih masti i još bi mogli nabrajati.

Moćan antioksidans koji ubrzava razgradnju masti

Poznate su po tome da kao snažan antioksidans pomažu u detoksikaciji tijela. Jedan su od najmoćnijih antioksidansa, deset puta jači od grožđa i dva puta jači od borovnica. Učinkovite su u neutraliziranju slobodnih radikala i štite nas od raka. A ne samo to, antioksidansi također igraju važnu ulogu u kontroli tjelesne težine. Oni ubrzavaju razgradnju masti, a taj učinak povećavaju i vlakna, koja produžuju vrijeme, koje je potrebno da se u tankom crijevu probavi hrana.

Stoga šećer u krvi raste polako i u malim količinama. Na taj smo način duže siti, naš je metabolizam ubrzan, a time lakše kontroliramo svoju težinu. Ako tome dodamo još redovito vježbanje te uravnoteženu ishranu, ovo je odličan recept za mršavljenje ili održavanje zdrave tjelesne težine. Acai bobice također su vrlo popularne među sportašima. Bobice sadrže gotovo sve esencijalne aminokiseline, koje omogućavaju optimalno djelovanje mišića, povećavaju izdržljivost i snagu. Klikni za odličnu akciju 2+2 GRATIS za čitatelje Zdrave Krave!

Magija amazonskih bobica

Ne samo, da će vas zdrava tjelesna težina štititi od moždanog udara i drugih kardiovaskularnih bolesti, nego će tome pridonijeti i omega 3-masne kiseline u bobicama i fotosteroli koji će doprinijeti normalizaciji razine kolesterola u krvi. Budući da se ove magične amazonske bobice u Sloveniji ne mogu dobiti u svježem obliku, mogu se uzimati kao dodatak prehrani.

Sensilab Acai Detoxan kapsule pomažu u mršavljenju na način da reguliraju probavu i čiste tijelo. One su snažan antioksidans i sadrže puno vlakana. Na taj smo način duže siti, naš je metabolizam ubrzan, a time lakše kontroliramo svoju težinu.

Odličnu akciju samo za čitatelje Zdrave Krave, pogledaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.