Dijeta 30. travnja 2014.

Prirodno rješenje za manji unos kalorija

Noge2
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Budući da prekomjerna tjelesna težina nije samo estetski problem već često uzrokuje i niz zdravstvenih problema, stručnjaci Yves Ponroy laboratorija razvili su učinkovito i prirodno rješenje za vezanje masti iz hrane i smanjenje unosa kalorija. Syléance je medicinski proizvod koji uz prikladnu dijetu pomaže u reguliranju prekomjerne tjelesne težine i pretilosti

Učinkovito smanjenje tjelesne težine

Syléance sadrži aktivni sastojak chitosan (hitozan), prirodno vlakno za koje je znanstveno dokazano da je učinkovito u smanjenju tjelesne težine. Posebnost chitosana, aktivnog sastojka Syléance, je u tome što u probavnom sustavu veže masti iz hrane. Mast vezana za chitosan ne apsorbira se u probavnom sustavu već se uklanja iz tijela. Kada se unos masti smanji, tijelo je prisiljeno koristiti svoje vlastite masne zalihe. 

Syléance ograničava apsorpciju masti iz hrane, što pomaže u gubljenju suvišnih kilograma i održavanju željene težine.

Syléance kao dio uravnotežene prehrane

Bilo da se želi postići smanjenje tjelesne težine ili se želi održati postignuta tjelesna težina, Syléance treba uzimati kao dio raznolike i uravnotežene prehrane te se za optimalne rezultate treba redovito baviti tjelesnom aktivnošću. Potraži ga u svim ljekarnama, pakiranje sadrži 42 kapsule, a preporučena maloprodajna cijena 117 kuna. Prije upotrebe pažljivo pročitaj uputu.

Biolog i doktor znanosti, Yves Ponroy osnivač je Laboratorija Yves Ponroy. Razvio je 1978. godine liniju vrlo učinkovitih dodataka prehrani koji su ga proslavili na međunarodnoj razini. Yves Ponroy, pionir i predvodnik na području prehrambene medicine, jamči s više od 30 godina iskustva te znanja. Distributer za Hrvatsku je tvrtka Medical Intertrade d.o.o.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.