Dijeta Dijetni savjeti 13. siječnja 2021.

Poznate žene koje su se uspješno 'obračunale' s kilogramima

Foto: Instagram/Denis Rajčić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mnoge slavne glumice i pjevačice tijekom godina pronašle su “dobitnu kombinaciju” kojom održavaju vitku liniju, a često otkrivaju svoj režim prehrane na društvenim mrežama. No, fizičke transformacije ovih slavnih dama učinile su ih jedva prepoznatljivima.

Svi znamo da je standarde ljepote teško zadovoljiti, a ove su se slavne žene itekako pomučile ne bi li se uklopile u Hollywoodske okvire.

Možda te zanima... Analiziramo: Sve što nisi znala o dijetama slavnih Dijeta

Kate Hudson

Kate je ambasadorica brenda WFP (World Food Program) i koristi program koji joj pomaže da se vrati u formu nakon rođenja svog trećeg djeteta 2019. godine. Pridružila se kao globalna veleposlanica u prosincu prošle godine i objavila da je izgubila 12 kilograma. “Bio je to pametniji način za skidanje kilograma. Mislim da je divna stvar u tome što možeš jesti što želiš, samo moraš biti svjestan. Uči vas o hrani ", prenosi Women's Health.

 | Author: Instagram/Denis Rajčić Foto: Instagram/Denis Rajčić

Kim Kardashian

Kim obavlja posao u teretani. "Što se tiče guze i nogu, obično vježbamo sat i pol do sat i 45 minuta", rekla je Kimina trenerica Melissa Alcantara za Women's Health. "Trebate učinkovito vježbati i biti pametni u tome." Također se uglavnom drži zdrave hrane. "Živim zdravim životom i pokušavam jesti što je moguće više biljne hrane i pijem smoothieje od morske mahovine", rekla je prethodno Poshu.

 | Author: Instagram/Denis Rajčić Foto: Instagram/Denis Rajčić

Adele

Adele je obožavatelju koji ju je primijetio na nedavnom putovanju u Angvili otkrila da je izgubila oko 50 kilograma. Njezina trenerica Camila Goodies također je istog mjeseca rekla za The Sun da je Adele promijenila način života. "Odustajanje od prerađene hrane, šećera, sode i ulazak u rutinu vježbanja, poput kardio treninga i treninga snage, promijenit će svačije tijelo na bolje."

 | Author: Screenshot: Adele/Instagram, Shutterstock Foto: Screenshot: Adele/Instagram, Shutterstock

 

Možda te zanima... Detaljno o dijeti uz koju je pjevačica Adele smršavjela 45 kg Dijeta

Carrie Underwood

Mama dvoje djece, Carrie je 2019. podijelila da nije mogla trčati ni brzo ni dizati toliko teško koliko je mogla prije nego što je rodila svoje drugo dijete. Obećala je da će se prestati uspoređivati i početi cijeniti vlastito tijelo zbog onoga što može učiniti. “Obećavam da ću prestati analizirati svaki kut, svaku krivulju, svaki kilogram i svaki obrok. Nastavit ću biti predana jer je to moje putovanje i dok god budem radila prema svojim ciljevima, jednog ću ih dana postići ", rekla je. Radila je s trenericom Eve Overland kako bi se vratila u formu i jede vegansku prehranu. Suprug joj je rekao: "Ti si, nekako, ugodnija osoba za razgovor kad ujutro imaš trening: Znam! Osjećam se bolje'', odgovorila je Carrie.

 | Author: instagram/Jill Biden Foto: instagram/Jill Biden

Jessica Simpson

Jessica je nedavno izgubila oko 50 kilograma nakon rođenja svoje treće bebe Birdie, uz pomoć slavnog trenera Harleyja Paternaka. Polako je olakšao Jessici aktivnost, počevši od 6.000 koraka dnevno. "Hodanje je društvena stvar koju ona može raditi sa svojom djecom", rekao je. Kasnije je svakodnevno napravila do 14 000 koraka.

 | Author: instagram/Jill Biden Foto: instagram/Jill Biden

Možda te zanima... Kako je Jessica Simpson izgubila 46 kilograma za šest mjeseci? Dijeta

Khloe Kardashian

Ranije prošle godine, u promociji svoje emisije za mršavljenje Revenge Body, Khloe Kardashian priznala je da ju je obitelj zapravo zamolila da smršavi. Svoje putovanje mršavljenja dokumentirala je i na Instagramu - na jednoj fotografiji prije i poslije, pozvala se na svoj gubitak od 20 kilograma, za koji je rekla da je prije svega bila motivirana njezinim prekidom s bivšim suprugom Lamarom Odom. "Kad biste me prije pet godina pitali vjerujem li kako ću biti nadahnuće za mnoge druge i poticaj koji su drugi trebali pronaći. Smijala bih vam se u lice. Ja? Bucka jedna? Nema šanse! " napisala je na Instagramu.

 | Author: instagram/Jill Biden Foto: instagram/Jill Biden

Mila2_4 Možda te zanima... 5 savjeta Mile Elegović za vitku liniju Dijeta

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.