Dijeta 15. rujna 2014.

Osvoji sklopivi bicikl

Bigfishsklopivibicik_27561014
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

S ciljem da običnu vožnju biciklom učini zabavnijom, Mršavimo zajedno klub u suradnji sa Bigfishom poklanja ti 2 sklopiva bicikla. Pošalji nam svoj kreativni odgovor na nagradno pitanje i sklopivi bicikl može biti tvoj!

Pošalji nam svoj odgovor

Kako bi sudjelovala u nagradnom natječaju i osvojila Bigfish sklopivi bicikl vrijedan 2.999,000 kn, reci nam na koji bi se način on uklopio u tvoj lifestyle i pošalji nam svoj odgovor putem obrasca koji se nalazi ovdje.

Bicikl koji s tobom može ići bilo gdje

Bigfish sklopivi bicikl idealan je za sve koji žele imati svoj bicikl uvijek pri ruci, zaštititi se od krađe bicikla ili voziti se na biciklu i kada su na putovanjima. Unatoč manjim kotačima, vožnja na ovom biciklu ista je kao i tradicionalnim gradskim biciklom. To omogućava odgovarajući omjer udaljenosti između ključnih dijelova bicikla (prednjih i stražnjih kotača, sjedala, rame i pedala), koji su u jednakom omjeru udaljenosti kao kod normalnih bicikla.

Ono što Bigfish sklopivi bicikl razlikuje od klasičnih bicikala jest to da ga možeš jednostavno sklopiti i ponijeti sa sobom gdje god ideš. Na taj način bicikl može postati tvoj svakodnevni pratilac i dio tvog modnog izričaja.

Prati Petrina iskustva sa sklopivim biciklom

Članica Mršavimo zajedno kluba Petra Teklić nedavno je podijelila svoju priču o mršavljenju. Petra je uz pomoć Kluba uspjela smršavjeti 12 kg u 3 mjeseca. Kako bi i dalje živjela aktivno, Petra je odlučila svakodnevno voziti Bigfish sklopivi bicikl, a svoja će iskustva podijeliti s tobom putem blogova koje će objavljivati na Zdravoj kravi u sljedeća dva tjedna.

Ako i ti, poput Petre, želiš imati vlastiti Bigfish sklopivi bicikl, sudjeluj u nagradnom natječaju i pošalji nam odgovor na nagradno pitanje putem obrasca koji se nalazi ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.