Dijeta 01. listopada 2020.

'Nakon Života na vagi kile su mi se rapidno vratile, ali uspjela sam skinuti 64 kg sama'

Foto: Instagram/Denis Rajčić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Hana se dvije godine držala podalje od očiju javnosti, a sada je ispričala pojedinosti o svojoj bitci s kilogramima i svom velikom uspjehu.

Hana Sokač (21) iz Križevaca prije tri godine natjecala se u showu 'Život na vagi'. Prilikom ulaska u kuću je imala 138,8 kilograma, a kad je napuštala show imala je 21,1 kilogram manje.

 | Author: Facebook/screnshoot 24 sata Foto: Facebook/screnshoot 24 sata

"Nakon 'Života na vagi'  kilogrami su mi se rapidno vratili kao i većini ostalih kandidata, no o tome se 'ne priča' što zbog nesigurnosti, a što zbog vođenja lažnih života na Instagramu", napisala je Hana na Instagramu i objasnila da se dvije godine nije pojavljivala u javnosti niti objavljivala postove na društvenim mrežama. "U te dvije godine radila sam na poslovnom planu i na sebi", objasnila je.

 | Author: Facebook/screnshoot 24 sata Foto: Facebook/screnshoot 24 sata

"U godinu dana samostalno sam skinula 64 kilograma. Može se. Sve se može. Nisam tu da se uzdižem nego da i tebi pokažem da možeš. Možeš biti što god želiš, samo ustraj", uputila je motivacijsku poruku Hana.

 | Author: Facebook/screnshoot 24 sata Foto: Facebook/screnshoot 24 sata

Hana je napisala i da nije imala namjeru javno objavljivati uspjeh, ali ju je na to ponukala Josipa Lopac, također natjecateljica spomenutog showa koja joj rekla da njezin uspjeh može nekome pomoći. "Ako to bude i samo jedna osoba, za nju vrijedi pokazati najgoru verziju sebe u prošlosti i rezultate postignute danas", motivirala ju je Josipa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nisam imala namjeru javno objavljivati ali kaže meni sinoć @josipa.lopac da bi moglo nekome poslužiti kao motivacija, pa ako će i samo jednu osobu usmjeriti na bolji put - vrijedi pokazati najgoru varijantu sebe iz prošlosti. Nakon ŽNV kilogrami su se rapidno vratili kao i većini ostalih kandidata, no o tome se 'ne priča' što zbog nesigurnosti, a što zbog vođenja lažnih života na Instagramu. Dvije godine nije me bilo u javnosti i svijetu društvenih mreža. U tih dvije godine radila sam na poslovnom planu, a uz to i na sebi. U godinu dana samostalno sam skinula 64 kilograma. Može se. Sve se može. Nisam tu da se uzdižem nego da i tebi pokažem da možeš. Možeš biti što god želiš, samo ustraj! 🌌 Znam, znam ovo na kraju zvuči full klišejasto ali tako je. #happiness #životnavagi #mindset

A post shared by Hana Sokač (@hanasokac) on

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      elenaggg

      Tablete za mršavljenje - http://acaiberry900.lv Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.