Dijeta 10. srpnja 2014.

Još malo do idealnog struka!

Nupo-Usp_1
1/6
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ivana je na vaganju i mjerenju nakon 4 tjedna Nupo režima postigla odlične rezultate! U četiri tjedna izgubila je 6 i pol kilograma te je s početnih 97, 1 kg došla na težinu od 90,6 kg. Ivanu je rezultat jako razveselio i posebno se veseli posljednjem vaganju jer vjeruje da će rezultat biti fantastičan

Ivani se obujam struka smanjio za skoro 9 centimetara te joj nedostaje još malo da postigne idealni obujam struka. Obujam prsa smanjio joj se za 3,5 centimetara, opseg bokova manji joj je za 5 cm, a u bedrima je izgubila 1 cm. Nutricionistica Kristina Petrčić objasnila je kako Ivana više ne pripada kategoriji osoba s pretilosti I. stupnja (ITM 30-35), već kategoriji osoba s prekomjernom tjelesnom masom (ITM 25-30) i na odličnom je putu prema postizanju idealnog ITM-a (18,5-25).

''Najbolji osjećaj je vidjeti rezultate!''

''Kada sam odabrana za ovaj projekt nastupila je euforija, no nakon toga bilo je trenutaka kada sam se pitala hoću li se uspjeti pridržavati, pogotovo jer se radi o 6 vrlo niskokalorijskih Nupo obroka, a kako mi je posao sjedilački vikendom uglavnom odem planinariti te me također zanimalo hoću li moći izdržati planinarske napore. Moram reći da mi je trebao koji dan da se priviknem na isključivo tekuće obroke, iako krize nisam imala. No brzo se navikne organizam na ovaj režim, a kako očito prima sve što treba, nisam osjećala umor, inače mi je rutina bila nakon posla bila leći i odmoriti, ali sada mi to više nije potrebno već imam višak energije koji uglavnom trošim na neki oblik rekreacije'', rekla nam je Ivana.

''Većina prijatelja je puna podrške, a ukućani i obitelj pogotovo. Bilo je i skeptika koji još vjeruju da ne unosim sve što mi treba kroz shakeove, no s vremenom ću valjda i njih uspjeti razuvjeriti, jer apsolutno ništa mi ne fali, štoviše energije imam i viška. Najbolji osjećaj je kada na tjednom mjerenju sve brojke idu prema dolje i iz tjedna u tjedan rezultati su sve bolji. A komentari poput: 'Jesi ti to smršavjela?', 'Stanjila si se' i slični doprinose tome da ustrajem i dalje i ne odustajem dok ne dođem do željenog rezultata. Mislim da je Nupo idealna dijeta za sve koji nemaju vremena za previše brige oko hrane (vaganja, praćenje kalorija),a tijelo dobiva sve što mu je potrebno za razliku od ostalih dijeta gdje si iscrpljen nakon 2 dana jer uvijek nešto od namirnica ne smiješ unositi, a organizmu to treba i on to traži. Imam 2 tjedna za još bolji rezultat, vjerujem da će biti fantastičan!''

Uz aplikaciju Nupo eSAVJETNIK do 10 posto popusta

Ako već nisi, iskoristi interaktivnu aplikaciju Nupo eSAVJETNIK koju je napravio stručni Nupo tim, a koja će ti na temelju tvojih unesenih podataka izračunati zanimljive parametre, predložiti najidealniji put do ostvarenja vlastitog cilja, a kroz odabir jednog od omiljenih Nupo paketa to učiniti puno bržim i jednostavnijim - na potpuno zdrav, siguran i učinkovit način, što je provjereno i dokazano u više od 50 kliničkih studija! Klikni ovdje i pitaj Nupo eSAVJETNIKa sve što te zanima i ostvari dodatnih 10 posto popusta na već snižene cijena na Nupo web shopu.

Za sva pitanja i podršku možeš nazvati i Nupo Call centar na broj 091 1576 385 ili se javiti putem e-maila na info@nupo.hr.

Ivanine rezultate prvog vaganja i mjerenja doznaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.