Dijeta 26. lipnja 2015.

"Presretna sam s 11 kilograma manje"

Vla-Uspr
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vlatka Župan kandidatkinja je u projektu 'Mršavimo zajedno uz SlimCut'. Na posljednjem vaganju i mjerenju rezultati su je oduševili. Vlatka je izgubila čak 11 kilograma i 11 centimetara u struku. Pročitaj njezine dojmove te što kaže nutricionistica

Svoj cilj Vlatka je ostvarila uz pomoć proizvoda SlimCut koji klinički dokazano smanjuje tjelesnu težinu i topi masnoće bez promijene životnog stila.

"Ovo je tek početak zdravijeg života"

''Došao je na žalost kraj projekta "Mršavimo zajedno" u kojem sam sa svojom sestrom Snježanom provela dva predivna mjeseca. Sreću i veselje koje osjećam ne mogu opisati riječima. Jučer sam bila na finalnom vaganju i mjerenju i rezultati su i više nego odlični. Izgubila sam 11 kg, opseg bokova smanjio se za 8 cm, a opseg struka za 14 cm. Moram priznati da se prolilo puno znoja, treninzi tri puta tjedno.Veliku ulogu ima i jelovnik uz koji niti u jednom trenutku nisam osjećala glad. Sada kada se pogledam u ogledalo vidim neku drugu 'sebe'. Moj način života, moji osjećaji, moje samopouzdanje dobili su neku drugu dimenziju. Iz mene isijava sreća, radost i veselje. Obitelj i prijatelji kroz cijeli program bili su mi najveća podrška, a sada mi svi govore kako se moj veliki trud isplatio jer su promjene na tijelu već jako vidljive'', rekla je Vlatka.

Vlatka nam je priznala kako joj je jedan od velikih razloga za nezadovoljstvo predstavljao nedostatak odabira garderobe. ''Prije sam u dućan s odjećom ulazila s grčem u želucu jer sam znala da je ono što je lijepo i moderno, meni nedostižno. Sada nakon dva mjeseca sve se promijenilo. Sada nosim odjeću o kojoj sam prije mogla samo sanjati. Cijeli ovaj projekt pokazao mi je put prema uspjehu i ostvarenju mojih želja. Ovo naravno nije kraj nego početak boljeg, kvalitetnijeg, zdravijeg i sretnijeg načina života.Veliko hvala svim predivnim ljudima koji su sestru i mene izabrali i uključili u ovaj projekt. Bez vas i vaše velike predanosti sve ovo ne bi imalo smisla.''

Komentar nutricionistice Sandre Krstev Barać, mag.nutr:

Nakon 2 mjeseca programa Vlatka je smršavjela čak 11,2 kg i sada teži 106,6 kg. Gubitak kilograma odrazio se i na BMI pa je Vlatka s početnih 40,9 (pretilost 3. stupnja) dospjela na 38.6 (pretilost 2. stupnja). Veliki napredak vidljiv je i u gubitku centimetara. Vlatka je u struku izgubila 14 cm koji sada ima obujam od 112 cm, dok je u bokovima izgubila 8 cm i dospjela na sadašnjih 123 cm. Vrlo visok rizik od kardiovaskularnih bolesti i dijabetesa 2 koji je Vlatka imala na početku programa, sada se je značajno smanjio, a primjeni li i dalje novostečene navike Vlatka će zasigurno i dalje mršavjeti.

SlimCut - pomoć kod mršavljenja

Sponzor projekta Sensilab, kandidatkinjama je osigurao proizvode SlimCut, namijenjene za pomoć kod mršavljenja. SlimCut djeluje i bez promjene životnog stila, ali uz promjenu prehrane i tjelesnu aktivnost učinak je trostruki.

SlimCut ubrzava dijetu i aktivira tijelo da topi kilograme, kao da smo redovito aktivni i kada mirujemo. Patentiran mix sastojaka u SlimCutu je ljudima dokazano pomagao! Većina korisnika bila je oduševljena s primjenom. To je dokazala dvostruko-slijepa studija u kojoj je polovica korisnika uspješno smršavjela, snizila razinu kolesterola i masti u krvi. Sve to bez promijene svog životnog stila ili povećanja fizičke aktivnosti. Uz SlimCut su izgubili 6,1 kg, poboljšali svoje zdravlje (kolesterol, trigliceride) i poboljšali svojeraspoloženje (energija, anti-stres).

Ako i ti želiš mršavjeti uz jelovnike uz koje nećeš gladovati već ćeš mršavjeti 1 kilogram tjedno, uključi se u Mršavimo zajedno klub!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.